alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

EQT til damer

 
[13]
kollektion
Pris
89 kr. - 1.699 kr.
891699
Kvinder Originals Pink EQT Gazelle skoKvinder Originals Pink EQT Gazelle sko

EQT Gazelle sko

Kvinder Originals

Med adidas EQT til damer er fødderne klar til enhver slags træning

Med en smart adidas EQT til damer kombinerer du både det smarte og moderne med det klassiske look fra 1990’erne. Du kan pifte dit outfit op med nogle smarte og samtidig lidt oldschool sneakers og løbesko. Du kan bruge de forskellige varianter fra adidas EQT til damer til forskellige ting. De kan faktisk bruges til stort set enhver lejlighed. Med inspiration fra tidligere tiders løbeskodesign, er de klar til at løbe masser af kilometer på landevejene eller give den gas i fitnesscentret. Samtidig kan de bruges til både studie og arbejde, samt til almindelig hverdagsbrug. De kan, takket være det både sporty og elegante look, gå til resten af dit outfit. Så hvad enten du er til træning og intensitet eller fest og farver, vil du med et par adidas EQT til damer være klar til at modtage masser af misundelige blikke.

adidas EQT til damer er det perfekte valg, når du vil være smart og hip

Noget af det vigtigste, når der snakkes komfort for fødderne, er sålerne og deres støddæmpende kvalitet. En god sål og affjedring gør det ikke bare behageligt at være på farten hele tiden, det støtter både fødder, knæ og ryg, så du undgår at få ømhed og småskader på grund af valg af fodtøj. Nogle af disse adidas EQT til damer er med EVA-mellemsål og ydersål i gummi, foruden at nogle af modellerne har for og indersålsyderlag i tekstil. Med adidas EQT til damer har du også mulighed for at vælge modeller med en stabiliserende mellemfodsbro i TPU, så der er dømt fuld komfort på hele foden, fra hæl til spidsen af storetåen. Mulighederne er mange med disse adidas EQT til damer, både når der snakkes farver, udstråling og model.