alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Jakker med for

 
[108]
1 / 3
Side:af 3

Byd alle årstider velkommen med beskyttende jakker med for

Omfavn alle årstiderne, for hver og én byder de på noget særligt. Især hvis du er klædt ordentlig på. De kolde måneder kræver lidt mere. Lidt mere varme. Lidt mere for. Kollektionen af isolerende jakker med for skaber et behageligt klima for din krop ved at indkapsle varmen, så du kan bevæge dig ud i alt slags vejr. Til de regnfulde og kolde dage er du godt pakket ind i en åndbar regnjakke med for, tilsat banebrydende RAIN.RDY og holdbar DWR-belægning. De beskyttende teknologier leder vand og vind væk fra kroppen, så intet trænger igennem. Nu er der ingen grund til at lade cyklen stå, når vejrudsigten maler et dystert billede.

Fra A til B med detaljeorienterede varme jakker

Detaljen for øje. Et længere snit beskytter udsatte dele. Et kortere går godt i spænd med jeans. Et skarpt fokus på et let design, så du kan bevæge dig frit. Forede jakker med medieudgang, så du kan lade musikken spille, mens du bevæger dig af sted til fods eller på cykel. Store hætter tager hånd om den sarte hovedbund. PrimaLoft® Gold er din ultimative makker på ekstra kolde dage. Det skelsættende fyldmateriales vandresistente fibre absorberer op til ni gange mindre vand. Primegreen er det bæredygtige stempel for kvalitetsbevidste jakker med for fremstillet af genanvendte materialer. Intet nyt polyester tilføjet.

En vindende kombination af det rå, stilede og urbane

Du har hang til det urbane. Du holder af street og holder ikke igen med at udtrykke din person. De mange trendy jakker med for fra adidas dyrker det rå. Det sporty. Det stilede. Så du kan finde vej gennem hverdagen med lidt ekstra. Der er vinterjakker med for i jordnære farver, der matcher enhver af garderobens dele. Eller hvad med en forret damejakke i pangfarver til dig, der vil gøre et statement. Historisk Trefoil og 3-Stripes følger dig trofast gennem livets vekslende aktiviteter.