alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Bomuldsjakker

 
[37]
Mænd Originals Sort DunvestMænd Originals Sort Dunvest

Dunvest

Mænd Originals

Bomuldsjakker: bomuldsbeskyttelse året rundt

Fra sommerens tenniskampe og golfture til vintersport og friske forårsløbeture. Bomuld er alle sæsonernes materiale. Ren bomuld er blødhed uden ende, så komfort opretholdes fra inderst til yderst. Vi gør alt, for at dine bomuldsjakker er skabt ud fra bæredygtige principper med engagement i Better Cotton-initiativet, der er medvirkende til at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Der står bæredygtighed på programmet, så du kan dyrke sport med fokus på nutidens og fremtidens generationer. Nyd samtidig de specialudviklede teknologier, der holder styr på elementerne. Bomuldsjakker med AEROREADY tager fugtabsorbering til nye højder, så du tør og komfortabel kan presse dig selv gennem alle træningspas. Dyrk samtidig modens fordele. adidas bomuldsjakker er tidens trends kombineret med funktionalitet. Nye eller faste collabs former overtøjets sporty faconer med tidens farver, der resulterer i perfekt overtøj til både sport og hverdag.

Bomuldsjakker er dit naturlige valg

Anorak, blazer, dunjakke, vest eller noget helt femte. Bomuld er fleksibelt og optimalt til jakker. Ren bomuld eller et miks, som forstærker materialerne yderligere? Bomuldsjakker med en blanding af genanvendt polyester øger modstandsdygtigheden. Kombineret med mange praktiske detaljer bliver du klædt på til adskillige vejrtyper. Træk lynlåsen helt op på en forhøjet vindkrave, eller snør hætten til for at holde vind ude. Brug kængurulommer og lynlåslommer til at opbevare personlige ejendele. Bomuldsjakker med fleecebagside forhøjer komforten, og lader dig ikke slippe den igen. Casual og løstsiddende bomuldsjakker til dine streetlooks er lige i skabet, eller hvad med tætsiddende overtøj med muskelvibrationsstøtte? Bomuldsjakker er både til dine maksimale performances og til aftenerne hjemme på sofaen. adidas-logoet holder designfanen højt, så du altid er på bølgelængde med motivationen. Farver, former og faconer gør dig glad og giver dig lyst til at komme ud ad døren og bruge din krop – velvidende om, at dit overtøj står distancen med højeste kvalitetsmaterialer og funktionelle detaljer og teknologier.