alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Udsalg af hættetrøjer

 
[418]
Pris
201 kr. - 840 kr.
201840
Kvinder Originals Sort Marimekko Flower Jacquard Panel Cropped hoodieKvinder Originals Sort Marimekko Flower Jacquard Panel Cropped hoodie

Marimekko Flower Jacquard Panel Cropped hoodie

Kvinder Originals

1 / 9
Side:af 9

Udsalg af hættetrøjer til hele familien

I vores lille outlet her kan du finde masser af lækre hættetrøjer til både ham, hende og børnene i et utal af stilarter og designs. Vi holder dette udsalg af hættetrøjer, fordi vi skal have ryddet op på vores lagre, men det betyder ikke, at du får forældede eller ringere produkter, end du er vandt til, når du handler adidas. Her er hættetrøjer, der kan bruges udendørs på forskellige tider af året såvel som til indendørstræning eller bare til helt almindelig afslappet hverdagsbrug. Det er med andre ord et helt utroligt fleksibelt produkt og udvalg.

Find frem til din stil i vores outlet med hættetrøjer

Om du bare leder for dig selv eller til hele familien, så finder du her hættetrøjer med både diskret branding eller med adidas’ ikoniske Trefoil eller 3-Stripes – i flere tilfælde indbygget som et element i selve designet. Farvemæssigt finder du alle de klassiske farver her i vores udsalg af hættetrøjer, men selvfølgelig også andre farver fra de afdæmpede og over til de helt klare og iøjnefaldende farver. Kig selv, eller vælg med familien, og få mest muligt ud af besparelserne.

Både som rene trøjer og som mere jakke-agtige trøjer

I vores outlet med hættetrøjer har vi de helt traditionelle hættetrøjer, som du trækker over hovedet, for at tage dem på og af, men også trøjer, som minder mere om træningstrøjer med lynlås, som du kan tage af og på som en jakke. Det er perfekt til, når man for eksempel befinder og i perioder med omskifteligt vejr, eller du bare nemt vil kunne tage et ekstra lag på – eller af. Vores udsalg af hættetrøjer er alsidigt, så du burde kunne finde noget til din garderobe uden at behøve gå på kompromis med din egen stil og det formål, du søger til.