alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

hættetrøjer

 
[766]
Essentials Logo Full-Zip hættetrøje
Adicolor hættetrøje
Colorblock Fleece hættetrøje
Graphic Print Crop hættetrøje
adidas x Marimekko hættetrøje
Adicolor Classics Trefoil hættetrøje
Adicolor Classics Hooded Full Zip træningsjakke
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Adicolor hættetrøje
Manchester United Essentials Trefoil hættetrøje
AEROREADY Yoga Full-Zip hættetrøje
Adicolor Cropped hættetrøje
Tiro 21 Sweat hættetrøje
Adicolor Essentials Trefoil hættetrøje
Linear hættetrøje
Essentials Linear hættetrøje
Graphic Stoked Beach hættetrøje
HIIT Training Full-Zip hættetrøje
Logo hættetrøje
Camo Series Allover Print hoodie
REAL TK HOOD
Adicolor Cropped hættetrøje
Manchester United Condivo 22 Hooded træningsoverdel
Essentials Fleece Camo-Print hættetrøje
Adicolor hættetrøje
adidas Z.N.E. Sportswear hættetrøje
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Camo Series Infill hoodie
Essentials Fleece Camo-Print hættetrøje
Workout Warm Full-Zip hættetrøje
Essentials+ Made with Nature hoodie
Adicolor Originals Challenger hættetrøje
ARKD3 hoodie
Crop Full-Zip hættetrøje
Essentials Linear hættetrøje
adidas x Marimekko Plus Size hættetrøje
Essentials Logo Full-Zip hættetrøje
Skateboarding 4.0 Logo kønsneutral hættetrøje
Future Icons 3-Stripes hættetrøje
Adicolor Neuclassics hættetrøje
Future Icons 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Hættetrøje
Essentials Brand Love Print Warm hættetrøje

Hættetrøjer er dit symbol på coolness og streetwear

De er for længst blevet ikoniske både i sportens, musikkens og modens verden. Hættetrøjer tager dit look til nye højder, når du vil kombinere funktionalitet med coolness. Forbilledlige sportsstjerner og berømte skuespillere ses ofte slentre rundt i en hættetrøje og du kan også tage en af de lækre modetrøjer til dig. Både når du slapper af samt når du er aktiv. adidas hoodies er cool, ungdommelige og moderigtige på samme tid, match dem med alt fra træningsbukser og shorts til jeans, habitbukser og nederdele. 3-Stripes og Trefoil pryder trøjerne sammen med et væld af farvevarianter. Til de sportsfriske med mod på lidt luft på maven, er der naturligvis også cropped hættetrøjer med kig til navlen. Brug eventuelt et par højtaljede tights, hvis du vil skærme lidt mere af. Hvad enten du dyrker sport eller slapper af, så kan du altid varme hænderne i de praktiske kængurulommer. Eller vælg en model med lynlås og sidelommer, der minder om en sweatjakke, og som er hurtig at få af og på.

Hættetrøjer går aldrig af mode

Hoodies er blevet allemandseje af flere grunde. Sammensmeltningen af de casual og moderigtige looks med funktionelle teknologier gør trøjerne uundværlige. Blødt isoli optimerer komforten, hvad enten du bærer blusen direkte mod huden, eller har en T-shirt eller sports-bh inden under. adidas er tilmed en del af Better Cotton-initiativet, som arbejder for at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Det betyder også, at du får tøj fremstillet med holdning og omtanke. Ikke mindst takket være de genanvendte materialer. Løb, basketball, fodbold eller hvad du nu ellers dyrker: Hættetrøjer kan bruges til alle sportstyper – og ikke mindst, når du vælger en model med AEROREADY, der søger for svedtransportering. Derudover kan du også blot møde op i skolegården, til festival, til hygge i byen med vennerne og alt mulig andet iklædt en af de fede hoodies. De lækre trøjer med hætte er indbegrebet af streetwear og sørger selvfølgelig for at holde dine ører varme.