alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

hættetrøjer

 
[758]
Adicolor hættetrøje
Designed for Gameday Full-Zip jakke
Marimekko Hooded træningsoverdel
Adicolor Classics Hooded Full Zip træningsjakke
Adicolor Classics Trefoil hættetrøje
Adicolor hættetrøje
Future Icons Embroidered Badge of Sport hættetrøje
adidas Adicolor Trefoil hoodie
Trefoil hættetrøje
Adicolor Classics Trefoil hættetrøje
Essentials Camo Print French Terry hoodie
adidas Essentials hættetrøje
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Designed for Gameday Full-Zip jakke
Trefoil hættetrøje
COLD.RDY Training Full-Zip hættetrøje
adidas Adicolor Trefoil hoodie
Reveal ESS hættetrøje
Adicolor hættetrøje
Adicolor Neuclassics hættetrøje
Essentials FeelVivid Cotton Fleece Drop Shoulder hættetrøje
Essentials Cotton 3-Stripes ventetøj hættetrøje
Disney Mickey and Friends hættetrøje
COLD.RDY Training Full-Zip hættetrøje
Adicolor Essentials Trefoil hættetrøje
Adicolor Essentials Trefoil hættetrøje
Essentials Logo Full-Zip Plus Size hættetrøje
Adicolor Essentials Trefoil hættetrøje
Essentials Camo Print French Terry hoodie
Adicolor Classics Hooded Full Zip træningsjakke
Colorblock Fleece hættetrøje
Hyperglam Hooded træningsoverdel
Adicolor Classics Crop hættetrøje
Arsenal Condivo 22 Hooded træningsoverdel
Camo Series Allover Print hoodie
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes hættetrøje
Essentials til Gamday Fleece Full-Zip hættetrøje
Manchester United 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Reveal Allover Print Graphic hættetrøje
Always Original Laced hoodie
Arsenal Condivo 22 Hooded træningsoverdel
Essentials hættetrøje
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip hættetrøje

Hættetrøjer er dit symbol på coolness og streetwear

De er for længst blevet ikoniske både i sportens, musikkens og modens verden. Hættetrøjer tager dit look til nye højder, når du vil kombinere funktionalitet med coolness. Forbilledlige sportsstjerner og berømte skuespillere ses ofte slentre rundt i en hættetrøje og du kan også tage en af de lækre modetrøjer til dig. Både når du slapper af samt når du er aktiv. adidas hoodies er cool, ungdommelige og moderigtige på samme tid, match dem med alt fra træningsbukser og shorts til jeans, habitbukser og nederdele. 3-Stripes og Trefoil pryder trøjerne sammen med et væld af farvevarianter. Til de sportsfriske med mod på lidt luft på maven, er der naturligvis også cropped hættetrøjer med kig til navlen. Brug eventuelt et par højtaljede tights, hvis du vil skærme lidt mere af. Hvad enten du dyrker sport eller slapper af, så kan du altid varme hænderne i de praktiske kængurulommer. Eller vælg en model med lynlås og sidelommer, der minder om en sweatjakke, og som er hurtig at få af og på.

Hættetrøjer går aldrig af mode

Hoodies er blevet allemandseje af flere grunde. Sammensmeltningen af de casual og moderigtige looks med funktionelle teknologier gør trøjerne uundværlige. Blødt isoli optimerer komforten, hvad enten du bærer blusen direkte mod huden, eller har en T-shirt eller sports-bh inden under. adidas er tilmed en del af Better Cotton-initiativet, som arbejder for at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Det betyder også, at du får tøj fremstillet med holdning og omtanke. Ikke mindst takket være de genanvendte materialer. Løb, basketball, fodbold eller hvad du nu ellers dyrker: Hættetrøjer kan bruges til alle sportstyper – og ikke mindst, når du vælger en model med AEROREADY, der søger for svedtransportering. Derudover kan du også blot møde op i skolegården, til festival, til hygge i byen med vennerne og alt mulig andet iklædt en af de fede hoodies. De lækre trøjer med hætte er indbegrebet af streetwear og sørger selvfølgelig for at holde dine ører varme.