alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Gule jakker

 
[7]

Gule jakker er som solskin på en regnvejrsdag

En farve kan ændre et look fuldstændigt. Gul er den fedeste højtråbende farve, som på alle måder skaber munterhed og energi. Gule jakker er din måde at skille dig ud på. Enten som statement en enkelt årstid, eller hele året rundt. Overtøj er nødvendigt på alle årstider, så du vil få brugt dine gule jakker lige så ofte, som du er udendørs. Det er mange gange, du kan glæde dig over beskyttelsen i hverdagen og til sport. Gule jakker får dig til at stråle, når du drøner afsted på ski eller snowboard. Dun holder vinden ude, så du isoleret og varm kan slå dig løs til alverdens vintersportsgrene. Du krydser selv dine nuance-præferencer af på farveskalaen. Om du er til citrongul, sennepsgul eller noget midt imellem. Gul er den perfekte farve til at understrege din personlige stil. Demonstrere at du har mod til at prøve noget andet og skille dig ud.

Gule jakker: det perfekte lyspunkt til dit look

Regn og blæst på din vej. Det er uundgåeligt. Gule jakker er din redning i skiftende vejr, så du er helgarderet hver eneste dag året rundt. Vind-afvisende overflader danner et skjold om overkroppen. Mens vandafvisende overflader tager imod byger for oven. Helt perfekt og nødvendigt til både forår og efterår. Sommerlette jakker i gule farver får dig tør gennem de varme træninge,r takket være åndbare materialer. Der er gule jakker til alle dine sportsgrene. Du kan til hver en tid kombinere dig ud af vejrproblemerne med ekstra beskyttelse. En regnjakke som den yderste skal er en klassiker. Træk en gul opvarmningsjakke, windbreaker eller noget helt fjerde indenunder. Høj halskrave og hætte er funktionelle detaljer, der holder elementerne ude, så du kan forblive aktiv på selv de mest udfordrende dage. Gul holder humøret oppe – sammen med jakkernes innovative designs med maksimal beskyttelse.