alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Grønne jakker

 
[77]
1 / 2
Side:af 2

Gå årstidernes skiften i møde med trendsættende grønne jakker

Giv dig hen til en iøjnefaldende farve, der er i fuld færd med at definere modeverden. Alt imens du tilføjer ultimativ vejrbeskyttelse til din påklædning. De trendy grønne jakker fra adidas bringer dig gennem årstidernes skiften med varierende beskyttende egenskaber. Varm fleece og isolerende polstring til kølige efterårsdage og vinter. Vind- og vandtæt RAIN.RDY til grå og regnfulde dage. Det tilsat åndbare og svedtransporterende funktioner, så du kan skrue op for aktivitetsniveauet,  mens du bevarer et behageligt klima for kroppen. Udendørsaktiviteter gjort simple med trendsættende teknologier og beskyttelse.

Genbrug og bæredygtige initiativer bragt til live med en grøn jakke

Pak dig ind i en blød grøn jakke fremstillet med den globale bomuldsdyrkning for øje. Better Cotton er det skelsættende samarbejde, der gør en forskel for producenters vilkår. Ansvarlig produktion tager skridtet videre med genbrugsfilosofi. Grønne jakker sammensat af genanvendt polyester forhindrer unødig brug af jordens sparsomme ressourcer. Og udledningen af emissioner nedsættes. De bæredygtige initiativer bragt til din personlige garderobe, så du kan klæde dig på med gode fornemmelser og stadig se skarp ud.   

Bliv fragtet fra A til B i en alsidig grøn jakke

Hverdagen er fuld af indhold, der stikker i alle retninger. Fra cykelture til og fra arbejde til de daglige indkøbsture og ugentlig træning. Få en kaki jakke, der matcher det hele og fragter dig fra A til B uden tøven. Urbane tendenser tilsat sporty appeal harmonerer med bybillede såvel som aktive udfoldelser og træning. De alsidige grønne jakker fra adidas sætter ingen grænser for anvendelse, men følger dig i tykt og tyndt med sublime pasform leveret af lige snit, længere kropsstykker og atletiske udformninger. Det lette materialevalg tilsat den sublime pasform betyder grønne jakker, du kan bevæge dig frit i. Og det uanset, om du er i færd med at tilbagelægge adskillige kilometer i cykelsadlen eller blot er på vej hjem.