alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Classics

 
[201]
1 / 5
Side:af 5

Det tidløse og ikoniske dyrkes med Klassikere adidas

Classics fra adidas er kategorien til dig med øje for tidligere tiders ikoniske modeller. Du ved, de modeller som bare er for gode og skelsættende til at ryge i glemmebogen. De klassiske retro-modeller, som har beklædt alt fra tidens store hiphop-idoler til de største sportsstjerner. Fra det rå gademiljø til basketballbanen og videre til tennisbanens orange grus og vindende serve. Classics fra adidas besidder en uvurderlige evne til at løfte ethvert outfit med sit tidløse appeal og rene, skarpe linjer. Tilsæt dine classics garderobens favoritjeans. Kombiner 3-Stripes-looket med et sporty outfit og ugens træning. Klassisk fodtøj og tidløse tasker kender ingen grænser.   

Classics – fodtøjet, der kombinerer retro med de nyeste teknologier

Disse teknologier supplerer og løfter de mange retro-inspirerede classics fra adidas. Indersålen i OrthoLite® giver en frisk fornemmelse dagen lang. De antibakterielle egenskaber tager sig på sublim vis af fugt og forhindrer lugtgener i at opstå, så du kan bevare selvtilliden under træningen og i hverdagen. De lette og stødabsorberende Klassikere adidas med EVA-mellemsål går godt i spænd med de udfordrende løbeture. Intet tynger. Intet efterlader skader på knæ og led. Ydersålen i TPU og muligheden for at skifte knopper er til dig, som ofte slår dine folder på fodboldbanens grønne græs. Bløde læderoverdele, ruskind og sømløse syninger favner foden og efterlader dig med et sublimt og behageligt fit.

Fra tidløst fodtøj til ikoniske accessories

Fra klassisk fodtøj til klassiske accessories. Klassikere adidas er kategorien, som favner bredt og efterlader rigelig mængder af plads til udfoldelse. Leg med udtrykket, og før dit image fuldt til dørs. Hverdagens outfit kan suppleres op med en tidløs rygsæk eller mavebælte i et dæmpet farvevalg og legendarisk Trefoil-logo, så ingen er i tvivl. Kraftige lynlåse og solid ruminddeling gør det ligetil at pakke til både hverdagen og vekslende begivenheder. De stilrene linjer følger med.