alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Bukser · Høj Talje

 
[83]
Kvinder Fitness Og Træning Sort Techfit Period-Proof 7/8 tightsKvinder Fitness Og Træning Sort Techfit Period-Proof 7/8 tights

Techfit Period-Proof 7/8 tights

Kvinder Fitness Og Træning

Kvinder Originals Sort Laced High-Waisted bukserKvinder Originals Sort Laced High-Waisted bukser

Laced High-Waisted bukser

Kvinder Originals

1 / 2
Side:af 2

Øget performance og komfort iført adidas bukser med høj talje

Alt hvad du har behov for i én og samme buks. Den specialdesignede kompressionspasform løfter op og leverer et personligt fit. Den kølende og åndbar HEAT.RDY-teknologi får bugt med varmegener, så sved og øgede temperaturer blot kan komme an. Du er klar til kamp. Silkeblød polyamid og strækbar Primeknit bringer nye mængder af komfort til hverdag og træning. Vis, hvad du dur til i et par sømløse bukser med høj talje med fuld ventilering og fri bevægelse. Yogaens krigerstillinger mestret. Det sidste sæt med vægtstangen fuldt til dørs. Din sport og performance til er hermed tilsat et ekstra element af velvære.   

Fuld opbakning til miljø og former med bukser høj talje

Styrk den frie bevægelighed iført et par fleksible bukser høj talje fra adidas. Det høje snit levner rigeligt med plads til vilde benløft og penetrerende cirkelspark, så du kan give den hele armen, når der for alvor skal trænes igennem. Alt sammen mens snittet sørger for, at dine unikke kurver fremhæves, og dine ben forlænges. Mave, hofter og bagdel holdes på plads. Det elastiske stof yder fuld tildækning fra start til slut. Dine bukser med høj talje bliver til hver en tid, hvor de skal, takket være det høje snit samt elastiske materiale af elastan, bomuld og genanvendt polyester. Sidstnævnte går i tråd med adidas’ grønne, bæredygtige principper og et udbredt ønske om at nedsætte forbruget af ressourcer og minimere emissionsudledningen.    

Kant til din person og træning med modedefinerende modeller

Et stramt fit bringer fokus til formerne. Et løst giver et afslappet look tilsat kant og street. Synlige ankler eller et langt snit, der dækker fra talje til fod. Grafik og farver, der kræver opmærksomhed, eller det dæmpede, der bringer tankerne hen på et klassisk appeal. Valget er dit, når din træning skal suppleres med et par bukser med høj talje kendetegnet af sin evne til at definere tidens mode.