alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Camouflagebukser

 
[11]
Mænd Originals Flerfarvet Jeremy Scott træningsbukserMænd Originals Flerfarvet Jeremy Scott træningsbukser

Jeremy Scott træningsbukser

Mænd Originals

Boys Originals Blå Allover Print SST bukserBoys Originals Blå Allover Print SST bukser

Allover Print SST bukser

Boys Originals

Mænd Løb Grøn Training 3-Stripes Camo bukserMænd Løb Grøn Training 3-Stripes Camo bukser

Training 3-Stripes Camo bukser

Mænd Løb

Mænd Fodbold Hvid Tiro 19 træningsbukserMænd Fodbold Hvid Tiro 19 træningsbukser

Tiro 19 træningsbukser

Mænd Fodbold

Kvinder Y-3 Flerfarvet Y-3 Camo Jacquard bukserKvinder Y-3 Flerfarvet Y-3 Camo Jacquard bukser

Y-3 Camo Jacquard bukser

Kvinder Y-3

Camouflagebukser med naturen som inspiration

De er brugt i århundreder som militærbukser, når der er behov for at gå i ét med omgivelserne. Camouflagebukser er naturen hentet direkte ind i modemiljøet. Hos adidas er vi med til at sætte standarden med det livlige mønster, som du både kan træne i, og bruge i fritiden. Brug de iøjnefaldende bukser, når du giver den gas i fitnesscenteret, eller når fodboldbanen danner ramme om heftige dueller. AEROREADY sørger med sine svedtransporterende egenskaber for, at du holder dig tør fra start til slut. Andre teknologiske detaljer hjælper yderligere til at holde et behageligt klima under sport. Mesh langs siderne eller lynlås ved anklen giver mulighed for at justere for ventilationen. Camouflagebukser med isoli på indersiden er oplagte til vintersport, hvor du kan nyde ekstra isolering med komfort og blødhed. Camouflageprint sørger for at stilen er intakt med et råt og maskulint udtryk, der er taget direkte fra overlevelsesture og bragt ind på den røde sportsløber.

Camouflagebukser fuldfører din styling

Løbesko, badesko eller sneakers. Camouflagebukser står suverænt godt til alle dine sportssko. Klassiske joggingbukser med lige ben er uundværlige sammen med en T-shirt og så afsted mod individuelle træningsperformances. Skal der mere hiphop-attitude over tingene, så er de løstsiddende designs det sikre valg sammen med en hættetrøje. Rummelige lommer langs siderne opbevarer dit træningstilbehør med komfort, mens elastikker om anklerne giver et cool 90’er-præg. 3-Stripes og Trefoil topper naturligvis bukserne med den sidste afgørende modedetalje. Camouflagebukser tilføjer lige præcis det rebelske tvist, som sender dig personligt og udtryksfuldt afsted til festivaler, vandreture eller hverdagsærinder med fuld komfort og kant. Genanvendte materialer afslutter hele processen. Vort medlemskab i Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsdyrkning, så du får den ekstra dimension med. Grønlige eller grålige toner. Du vælger selv den præcise camouflagefarve, der matcher dine ønsker. Både kvinder og mænd kan få glæde af de topfede militærbukser, så ingen snydes for rå coolness.