alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sweatpants & Joggingbukser & Joggers

 
[539]
1 / 12
Side:af 12

Sweatpants er skabt til at håndtere de intense træningssessioner

Blødhed og komfort kan man aldrig få nok af! Det gælder uanset, om du slapper af eller er aktiv. Joggingbukser er det helt rette buksevalg til alsidig brug, hvad enten det er til sport eller fritid. Kært barn har mange navne. Joggers, joggingbukser eller træningsbukser. Vi ved alle, hvad det drejer sig om. Joggingbukser er brugt over hele kloden og du kan også fylde garderoben med nogle af de lækre træningsbukser. Ligger du stille derhjemme på sofaen, så nyd blot komforten. Er du derimod aktiv, så gør AEROREADY alt arbejdet. Teknologien sørger for svedtransportering, så dine bukser forbliver tørre. Du slipper for klæbende tekstiler og kan i stedet nyde et behageligt miljø om benene. Det gælder uanset, om du vælger et par baggy designs eller mere kropstætte tights-udgaver. Fleksibiliteten er der ved alle par, så du kan se frem til sport og afslapning med fri bevægelighed.

Bløde stofbukser til alle anledninger

Løb, cykling, fodbold, vandring, skateboarding – og man kunne blive ved. Når du ikke lige slapper af, så er dine ben i gang med en eller anden slags aktivitet. Og i alle henseender leverer joggers komforten direkte på dine ben. De populære sportsbukser er gået fra at være yndlingsbukser hos fitnessfolk og hiphoppere – og til at være allemandseje. For hvem kan undvære nogle fleksible benklæder uden begrænsninger? Selv på den røde løber kan adidas joggingbukser matches med et par stiletter, for alt er i dag muligt og tilladt. Ikke mindst, når det verdenskendte logo præger designstilen i den helt rigtige retning. Fleksibelt talje-bælte sørger for en perfekt pasform om livet, mens elastikker ved anklerne holder på formen. Skal det gå stærkt med at klæde om kan du med fordel vælge et par tearaway-modeller med knapper langs siderne. Som kronen på værket er sweatpants ofte fremstillet i genanvendte materialer, og adidas indgår i Better Cotton-initiativet, som arbejder for en bedre bomuldsdyrkning globalt.