Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas Joggingbukser Joggers

 
[278]
1 / 6
Side:af 6

adidas Joggingbukser

En vigtig kamp kræver optimal opvarmning og forberedelse. adidas Climalite er et svedtransporterende letvægtsstof, som giver dig netop det, der skal til for at holde dig varm og tilpas, lige før du skal på banen. Stoffet leder sveden væk fra din hud og lader den fordampe gennem stoffet. Efter en udmattende dyst er adidas joggingbukser med Climalite også ideelle til at holde dig varm og klar til den afgørende finale. Til udendørsaktiviteter i køligere vejr kan du nyde godt af de isolerende egenskaber ved Climawarm. På trods af de tætliggende fibrer i stoffet, der holder på din kropsvarme, er stoffet fortsat i stand til at lade sveden fordampe, så du undgår at blive gennemblødt, når du bevæger dig. For at fuldende din garderobe, kan du udstyre den med adidas joggingbukser fremstillet med Climacool-teknologi. Modsat Climawarm giver Climacool dig bedre ventilation via strategisk placeret mesh-indsatser, som ikke kun holder dig tør på de varmere dage, men også mindsker friktion mellem stoffet og din hud.

Bløde adidas joggers til afslapning

På dage, hvor du vil slappe af og restituere ovenpå et hårdt træningspas, kan du iføre dig et par adidas joggingbukser med blød fleece på indersiden. En blanding af økologisk bomuld og genanvendt polyesterfibre efterlader dig med en fantastisk blød og behagelig følelse hele dagen. Et godt alternativ til fleece er isolistof af 100% bomuld, som ligeledes føles blødt og komfortabelt mod huden, og så behøver du ikke engang bekymre dig om klimaet. adidas deltager i sunde initiativer for at fremme den globale bomuldsdyrkning og genanvender poylesterfibre i flere af kollektionerne.

Årtiernes streetwear

De ikoniske 3-Stripes har i årtier været en del af gadebilledet, og i kombination med joggingbukser har de været særligt iøjnefaldende - fra talje til ankler. I løbet af årene er de blevet tilpasset i takt med tøjmodens frembrusende udvikling, men de helt klassiske adidas detaljer er stadig en vigtig del af en sporty gadeuniform. Kombinér dine adidas joggingbukser med et par sneakers og en smart t-shirt og vis dine omgivelser den sportslige side af dig selv.