alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Brune jakker

 
[17]

Mød elementerne med stil med brune jakker fra adidas

Fra vinterens våde løbeture til de tidspunkter, hvor du bare gerne vil vise dit nye, stilede tracksuit frem, så har adidas sørget for dig. Du finder alt fra fjerlette brune jakker, som giver beskyttelse mod elementerne og er nemme at pakke i din day-pack, til alsidige, vendbare jakker, som giver dig muligheden for flere looks på en dag. Så du altid kan møde verden med stil, komfort og adidas' ikoniske mærke på brystet.

Brune jakker giver jordnær coolness og komfort hele dagen

Er du usikker på vejret, med vil du stadig gerne ud på eventyr, vil en adidas windbreaker være din bedste ven. De løse snit gør det muligt for dig, at tage din yndlingshættetrøje nedenunder. Vores jakker med tovejs ventilering giver optimal termoregulering og passer til al slags vejr. De hjælper med at regulere din kropstemperatur, så du har det behageligt hele dagen. Har du masser af energi og skal der mere fart på dagen? Så tag løbeskoene på og hop i en af adidas løbejakker, som sikrer dig beskyttelse fra vind og vejr, uden at gå på kompromis med åndbarhed eller bevægelighed. Når temperaturerne falder, lyner du din brune jakke med Polartec® fleece op og du er klar til at bevæge dig ud i selv de koldeste temperaturer.

Bær et stykke modehistorie med adidas track suits

Vidste du, at tracksuits var det første som flyttede adidas fra udelukkende at producere sko til, at begynde at udvikle og fremstille sportstøj? Slutningen af 1960'erne blev startskuddet til vores ikoniske tracksuits. Siden da, har vi samarbejdet med atleter og designere, for at blive ved med at videreudviklede vores tracksuits. Vil du lave fuldende din sporty, hip hop inspirerede stil, kan du sammensætte din brune jakke med et par matchende eller kontrasterende joggingbukser.