alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Blå jakker

 
[119]
1 / 3
Side:af 3

Bring sommerhimlen med dig året rundt i adidas blå jakker

Fra de regnfulde dage til dem, hvor du bare gerne vil have ekstra swag. adidas blå jakker har noget til alle anledninger. De tynde letvægtsjakker giver fjerlet beskyttelse mod elementer. De er nemme at have i tasken, da de fylder forbavsende lidt. De vendbare hættetrøjer og jakker giver to gange så mange looks, så du kan gå fra stilren sort til himmelblå på få sekunder. Når himlen åbner sig, er adidas blå jakker til løb perfekte, da de beskytter dig fra regnen og lader din krop ånde. Løb når du har lyst. Du behøver ikke længere lade dig begrænse af vejret. Til det vildere vejr, giver adidas løbejakker med stormhætte dit ansigt og hoved ekstra beskyttelse.

adidas blå jakker lader dig træde ud af mængden på de grå dage

Når regndråberne bliver til snefnug kan du lyne din blå jakke med Polartec® fleece op. Den er skabt til, at regulere temperaturer i al slags vejr. Disse vinterjakker har elastisk hætte for ekstra beskyttelse. De lette vinterlag giver total bevægelsesfrihed på de kolde dage og vores højteknologiske materialer lader din krop ånde. Strategisk placerede meshpaneler sørger for optimal åndbarhed og fri bevægelse.

Fra træning til hverdag på få sekunder

Iklæd dig et ikonisk stykke sportshistorie med vores blå jakker. Med rødder i sporten, har vi skabt autentiske tracksuits som har været et symbol på stil og sporty coolness i årtier. adidas bestræber sig altid på, at give dig sportstøj i verdensklasse. Det er også derfor, vi hele tiden skaber ny, innovatiov teknologi som højner niveauet indenfor sportstøj og gear. Siden 2021 har 50% af vores kollektioner været lavet af 100% genanvendt plastic opsamlet fra verdenshavene. Det givet et slidstærkt materiale som ikke bare passer på dig, men også på vores fælles hjem: jorden.