alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Beige jakker

 
[22]

Beige jakker: overtøj i en altid populær farve

Modens trends skifter, men nogle farver er altid at finde i kollektionerne. Beige er en smuk neutral farve, som kan matches med alt. Beige jakker kommer i et væld af nuancer, så du kan pryde dit look i alt fra dyb beige – nærmest over i det brunlige – til sandfarvet. Beige jakker til sport og hverdag. adidas leverer varen, så du kan være streetsmart klædt på, uden at gå på kompromis med beskyttelsen. Tag på festival i en af de smarte bomberdesigns. Nyd en skiferie i en dunjakke, eller tag benene på nakken til de ugentlige løbeture i en funktionel vest. Beige jakker spænder vidt og bredt. Farven er nemlig alsidig hele året rundt. Især til forår og sommer, men lige så vel til de mørke vintermåneder, hvor du har brug for at blive lysnet op.

Beige jakker til hele familien

Farven beige frisker dit look op. Hos adidas bruger vi farven smart og strategisk, så den attraktive farve ikke bliver flad i udtrykket. Logoet skaber forskellige kontraster sammen med materialemiks og specialskårede silhuetter. I de mange danske byger holder RAIN.RDY dig tør. Den vandtætte teknologi afviser regn, så du uforstyrret kan vandre videre. Afvis vinden med WIND.RDY, der lader blæsten prelle af på overfladerne, og du slipper af med kulden. Er du også interesseret i et forbedret miljø? Så er beige jakker det rette valg. Genanvendte materialer er også her anvendt, så emissioner og resurser kan reduceres. Høj halskrave, velcroluk om håndleddene samt justerbar snøre giver dig alle muligheder for at finde den helt rette pasform, der samtidig lukker af for træk. Funktionalitet møder fashion med beige jakker, der byder på den bedste beskyttelse, samt den helt rette farve. En beige farvepalet er cremen af kulørskalaen. Der på bedste vis iscenesætter dit outfit.