alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Bælter

 
[11]

Bælter bevarer den perfekte pasform

Ønsker du den helt rette pasform omkring livet, så er bælter med til at holde tingene på plads. De er et ekstra lækkert stykke tilbehør, som lige præcis finjusterer dine buksers talje-tilpasning. Mange adidas bukser er forsynet med snøre og elastik, men du finder også mange bukser med stropper. Det er nemlig en forudsætning for, at du kan bruge de klassiske bælter. Dine bukser kan sagtens sidde godt uden et bælte, men ved at toppe dit look med dette tilbehør får du flere indstillingsmuligheder. Der er altid en risiko for, at dine bukser glider ned under sport og træning. Men du kan holde på formerne med en livrem. Det giver dig frihed til at fokusere og koncentrere dig om næste slag, skud, skridt eller spark. Ikke mindst inden for golf, hvor bælter er fast del af looket. Så kan du fremstå knivskarp på greenen med poloen foldet ned i bukserne og et smart bælte som prikken over i’et.

Hold bukserne perfekt om taljen

I sportens verden og til hverdag er der behov for masser af tilbehør, der også fungerer som hjælpemidler. Bælter har ikke blot en praktisk funktion, men er også pæne at kigge på. Metalspænder i forskellige afskygninger og former samt adidas-logoet løfter dit look på moderigtig vis. Modeller med stræk er også populære, så du kan lave hoftesving samtidig med, at designet tilpasser sig dine bevægelser. Ud over alle de mere formelle sportsbælter, som både er praktiske og smarte, så kan du også nyde godt af mere avancerede designs. Eksempelvis de effektive løbebælter med lommer og kompressionsremme, så du har plads til drikkeflaske, gels og andre småting. Så ønsker du en livrem, der både kan håndtere opbevaring og samtidig holde på bukserne, så er det også en mulighed. Med et bælte sikrer du i hvert fald, at dine bukser sidder mere end perfekt, og du kan nyde de aktive timer med pasform og komfort.