alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Babyer og børn

 
[346]
Find lækkert adidas-tøj til babyer og småbørn, som holder af at være aktive i hverdagen. Dyk ned i vores kollektion af badetøj, heldragter, træningsdragter, joggingtøj og sportssko til børn.
1 / 8
Side:af 8

Tøj til aktiv leg til babyer og småbørn

Små aktive kroppe skal have tøj, de kan tumle i, tøj der er rart at have på og tøj der kan holde til lidt af hvert. Det gælder både de helt små babyer, der vokser med lynets fart, og de lidt ældre småbørn, som stolper derudad nysgerrige på hele verden. Det ved adidas og deres kollektion af træningstøj og børnetøj til de helt små tager højde for alle parametre. Med speciale i sport og design er alle babyer og småbørn i helt trygge hænder fra starten med moderigtigt og funktionelt børnetøj fra adidas.

Babyer og småbørn skal have plads til bevægelighed

Kimen til en aktiv livsstil bliver lagt i barndommen og du kan give familiens yngste en god start med børnetøj fra adidas til babyer og småbørn. Børne- og babytøj fra adidas er tøj, der opfordrer til leg. For eksempel er den lækre heldragt eller sparkedragt fra adidas ideel for et lille menneske, der kravler eller netop har taget sine første skridt. Heldragten har de velkendte striber på siden og er fremstillet i genanvendt fleece, som gør den superblød og behagelig for den lille krop. I det hele taget er adidas tøj til babyer og småbørn designet med øje for komfort og med plads til at rulle, falde, kravle, hoppe og løbe.

Babyer og småbørn skal have slidstærkt tøj med god pasform

Alder er ingen hindring hos adidas og meget af det tøj, vi laver til babyer og småbørn, er kendte klassikere, som vi også laver til voksne. Du finder derfor ikoniske træningssæt med træningsjakker og sweatpants i vores børnekollektion. Dog i designsmed masser af spræl på farver og prints, og med en pasform, der er tilpasset de små. Kombineret med bløde og slidstærke materialer, elastik og snøre i taljen, passer børnetøjet fra adidas perfekt til en aktiv hverdag for småbørn. Kombiner det gerne med et par adidas baby- og børnesneakers specialdesignet til bløde børnefødder i voksealderen.