alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Masthead 2024 Spring Summer image

Truepace

Skabt til løbeture med power.

adidas by Stella McCartney

 
[249]
adidas by Stella McCartney-kollektionen kombinerer ikonisk sportstøjsstil med visionen og kreativiteten fra en af verdens mest fremadskuende modedesignere. En fusion af high fashion og perfromance skabt med omtanke for planeten.
2024 Spring Summer Statement Statement image
2024 Spring Summer Statement Statement image

"DENNE SÆSON ER JEG SÅ GLAD FOR AT KUNNE UDFORSKE ET NYT OMRÅDE – STYRKETRÆNING. MED DENNE KOLLEKTION VIL JEG VIRKELIG HYLDE KVINDERS STYRKE I ALLE DENS MANGFOLDIGE OG SMUKKE FORMER MED BANEBRYDENDE PRODUKTER, DER STØTTER DE STORE POWER-MOVES OG EN FRISK STIL."

STELLA MCCARTNEY

1 / 6
Side:af 6

TRÆD FREM I STIL MED ADIDAS BY STELLA McCARTNEY

Alt, den aktive og sporty kvinde har brug for, finder hun lige her. Det eksklusive adidas by Stella McCartney-udvalg af præstationsstærkt sportstøj og afslappende styles og tilbehør opfylder alle de krav, hun måtte have til stil og performance. FW22 Workout Wardrobe- og Winter Capsule-kollektionerne kombinerer banebrydende design og tekniske materialer, der er bæredygtigt designet for at mindske miljøaftrykket. Designene inkluderer refleksdetaljer, laserskårne, ergonomiske snit og signaturgrafikker med dyreprint. Udvalget af sweatshirts, hoodies, leggings og løbetasker, m.m. gør det let at finde elegante styles til indendørs- og udendørstræning samt afslapning bagefter. Der er rygsække til vandreglade sjæle og bæltetasker til løberne, dejligt varme frakker til kølige dage og stilfulde tanktops til de solrige dage.

AFKØLET, TØR OG ON-TREND

Med adidas by Stella McCartney finder du lutter gode styles, når det kommer til toppe og tights, bukser og tracksuits. Vores materialer og tekstiler har indbygget svedtransporterende teknologi, mens elastanblandingerne giver en strækbar pasform, der former sig efter din krop og sikrer optimal bevægelsesfrihed. Når vinteren melder sin ankomst, vil de isolerende lag i vores sweatshirts holde dig varm, mens vores yogatights også er perfekte som et baselayer til det kølige vejr udenfor. Mix og match let med hoodies eller fleecejakke, og så har du et fuldendt look til alle årets årstider. Og du kan træne med ro i sindet, når du ved, at dit gear er bæredygtig designet. FW22-kollektionen bruger PRIMEBLUE, et præstationsstærkt og genanvendeligt materiale delvist lavet af Parley Ocean Plastic, og PRIMEGREEN, der er også et er præstationsstærkt og genvandt materiale. Det hele er en del af adidas' og Stella McCartneys delte ambition om at gøre en ende på plastikaffald. Mange af stylesene er lavet med adidas READY-teknologien, der styrker og hjælper dig i ethvert vejr.

TILBEHØR TIL ALLE ØJEBLIKKE

Når du har sikret dig dine tights, leggings eller toppe og overvejer en taske, så behøver du ikke klikke videre. adidas by Stella McCartney har med sikkerhed en stilfuld rygsæk eller elegant håndtaske til dit look. Tilbehøret af lavet med vandafvisende materialer og er blevet nøje designet for at give dig alt det, som en moderne kvinde forventer af sine accessories. Det gælder alt fra de aftagelige, indvendige gymnastikposer i rygsække og tasker til rum, der passer perfekt til din smartphone og høretelefoner, når du træner. adidas by Stella McCartney-udvalget har også særlige løberygsække, og hvis du leder efter et minimalistisk look, kan du vælge fra vores designer-bæltetasker.