alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Stella McCartney

 
[145]
1 / 4
Side:af 4

High fashion møder funktionalitet med Stella McCartney ved roret

For at holde os helt opdateret på den internationale modescene har vi gennem mange år samarbejdet med designere, musikere og andre kreative skabere. Stella McCartney har siden 2005 stået i spidsen for linjen adidas by Stella McCartney, som giver dig de sidste nye tendenser. Mode og funktion sørger for, at du bliver klar til catwalken på en sporty måde. Som en verdenskendt og anerkendt stjernedesigner harmonerer Stella McCartney fuldstændigt med adidas værdier og udtryk. Med et dedikeret fokus på planeten og vores allesammens velvære og fremtid tænker Stella McCartney på naturens resurser og dyrevelfærd. Det er noget, som ligger helt i tråd med vores eget samarbejde om Better Cotton-initiativet, samt genanvendelighed og omtanke for den globale bomuldsproduktion. Derfor får du mere, end blot tøj, sko og tilbehør. Du får en hel filosofi, som på designmæssig og kreativ vis udtrykkes gennem modesportskollektioner.

I bevægelse for Moder Jord

adidas by Stella McCartney klæder sportsstjerner på med de nyeste teknologier krydset med topdesigns. Internationale topstjerner har ydet det optimale med tilhørende triumfer iklædt sportstøj fra Stella McCartney. Der er nemlig gået fashion i elitesport og derfor kan du se bragende godt ud i et design-look med innovative teknologier som bærende punkt. Meget af tøjet er eksempelvis forsynet med fugtabsorberende AEROREADY, der sørger for et tørt miljø på kroppen, når du er aktiv. Fodtøjet er ligeledes spækket med funktionelle elementer. Boost-såler med stødabsorbering og ekstra energiafladning samt overdele i Primeknit for ekstra god pasform. Alt dette krydres naturligvis med signaturen fra Stella McCartney – som altid er garant for avantgarde udtryk. Det er sportstøj, sko og tilbehør på en ny og inspirerende måde. Et frisk pust til alle og enhver, hvad enten du dyrker sport eller bruger tøjet til hverdag. Et verdenskendt logo og en verdenskendt designer – med adidas by Stella McCartney spiller tingene optimalt, så du kan få funktionalitet og mode som aldrig før!