alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

adidas by Jakker by Stella McCartney

 
[26]

Find de fedeste jakker by Stella McCartney

Jakker er ikke skabt ens, og at forene adidas og designhuset Stella McCartney løfter jakkerne her op i en liga for sig. Du får udsøgt kvalitet med nøje udvalgte materialer og friske, fængende designs. Her er både jakker til sommer- og overgangstiden samt mere polstrede, varme jakker til vinteren og kolde dage. Jakkerne bærer naturligvis også både det klassiske adidas-logo samt designernavnet, så man kan se, at det drejer sig om jakker by Stella McCartney. Materialerne er udvalgt til jakkernes funktion, så du i flere modeller for eksempel har materialer, som modstår både regn og vind.

Understreg din stil, også når du træner

adidas og Stella McCartney har i snart mange år samarbejdet om at fremstille praktisk og sporty påklædning med Stella McCartneys umiskendelig stil og design. Om du skal bruge en varm, praktisk jakke til din workout om vinteren, en praktisk løbejakke til de kølige sommerdage eller til hverdagen og endda til turen til og fra fitnesscentret, svømmehallen eller idrætshallen, som du træner eller konkurrerer i, ja, så har vi her et bud på den perfekte jakke. Med snit og design, som passer optimalt og samtidig lader din krop ånde, så du kan yde dit allerbedste uanset vejr og vind.

Nyd din jakke længst muligt og mest muligt

Jakkerne her er alsidige, og du kan derfor sagtens bruge dem til både sport og hverdag. Flere af jakkerne er også fremstillet med genbrugsmaterialer, så der også er tænkt på omgivelserne, som vi ofte nyder godt af, når vi træner udendørs. Flere af produkterne benytter innovative, nye materialer eller kombinationer, så for at du får bedst og længst mulig nytte af din nye jakke, er det vigtigt, at du lige tager dig tid til at sætte dig ind i vaskeanvisningen for dit nye produkt. Nye materialer giver jo nye muligheder.