alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Trefoil-kasket

 
[5]
Originals Sort Trefoil trucker-kasketOriginals Sort Trefoil trucker-kasket

Trefoil trucker-kasket

Originals

Originals Sort Adicolor Trefoil Baseball kasketOriginals Sort Adicolor Trefoil Baseball kasket

Adicolor Trefoil Baseball kasket

Originals

Den praktiske og sporty adidas Trefoil-kasket

De fleste mennesker har en eller flere kasketter, for ikke alene er de pæne, men de er også praktiske, især på en varm sommerdag, hvor det kan være rart at beskytte hovedet for solens stråler. adidas Trefoil-cap er lavet af blødt bomuld og har allerede en buet skygge, som gør, at du kan tage den i brug med det samme. Den justerbar rem bagved gør det muligt at tilpasse den til dit hoved eller dagens frisure.

Fuldend dit sporty look med en adidas Trefoil-kasket

Med en adidas Trefoil-hat er du sikker på at have en kasket, der ikke alene er behagelig at have på, men også er lavet af bæredygtigt, genanvendeligt materiale, og den fuldender dit sporty look på én og samme måde. Den kan vendes om, hvis du har brug for skygge i nakken eller blot foretrækker den siddende på den måde. Begge dele er med til at sende et klart signal om, at du sætter din hat, som du vil. Du kan bruge den som en del af dit udstyr, når du dyrker sport og vil beskytte dit hoved for sol og sved, eller blot når du har fri.

Pas på din adidas Trefoil-kasket

Det er uundgåelig, at din adidas Trefoil-kasket på et eller andet tidspunkt trænger til at blive vasket efter at have siddet på dit hoved i mange dage og timer, og den er da også designet til, at den kan klare en tur i vaskemaskinen på et skåneprogram. Brug kun mild sæbe og undgå skyllemiddel. Den må ikke komme i tørretumbleren, og den må heller ikke stryges med et strygejern. Det anbefales ligeledes, at du vasker den sammen med andet i samme farve, så du ikke risikere at farven smitter af. Når du følger disse anvisninger, har du glæde af din nye Trefoil-kasket i mange år.