alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Vintertøj

 
[454]
Pris
151 kr. - 3.399 kr.
1513399
1 / 10
Side:af 10

Find glæde i alle årets måneder med vejrbeskyttende vintertøj

Gå de kolde måneder i møde iført adidas vintertøj, der indkapsler varmen og værner mod vejrets luner med skelsættende detaljer og funktioner. Conextbaffles er den innovative vævning og dunkonstruktionen, som både er vind- og vandtæt. Find vej i alt slags vejr med de holdbare og vandafvisende DWR-belægninger, der holder de våde elementer ude og holder dig tilpas. Intet trænger igennem den kraftige overflade. Regn, slud eller blæsevejr - ingen hindring er for stor, når du træder i cyklens pedaler i fuld færd med at finde til og fra arbejde. Vintertøj med sublim vejrbeskyttelse, så intet skal holde dig hjemme og indendøre, når kalenderen viser november til marts.

Detaljeorienteret vintertøj der bringer dig gennem hverdagen

Små detaljer har evne til at gøre den store forskel. Størstedelen af kroppens varme finder vej ud gennem hovedbunden. Vintertøj med fyldige hætter skaber ekstra værn i ustadigt vejr. Klar telefonsamtalen på vejen. Lynlåslommer med medieudgange giver let adgang til mobilen. Intet behov for at stoppe op og finde mobilen frem midt i en gang nedbør. Kast dig over ugens fodbold eller de daglige cykelture med letvægtsmaterialer, der er lig optimal og fri bevægelse. Naviger gennem din dagligdag med detaljer, der gør forskellen.

Pak dig ind i 3-Stripes og Trefoil i takt med vejrudsigtens prognoser

Det sporty, rå look bragt til hverdagen og årets kolde måneder. 3-Stripes og Trefoil viger ikke tilbage, når vejrudsigten melder minus, blæst og det, der er værre. Det simple farvevalg går godt i spænd med det meste. Alt fra garderobens jeans til de iøjnefaldende træningsbukser eller fodtøj. De vovede farver vender blikke og giver wow-faktor. Tøj er lig personlighed. Hvilken historie skal dit vintertøj fortælle om dig? Bring det unikke frem med sports- og vintertøj, der har skrevet historie siden 1949. Det foretrukne valg blandt verdens atleter gennem årtier.