alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af tasker

 
[211]
Pris
89 kr. - 840 kr.
89840
1 / 5
Side:af 5

Find din favoritrygsæk til hverdagen i dette udsalg af tasker

Er du klar til at tage skridtet ud i hverdagen? Dette udsalg af tasker tillader dig at medbringe, hvad du behøver til dagen og vejen. Dribl du bare afsted. En mindre rygsæk med den helt rette volumen er den perfekte makker til arbejdsdagen og kortere vandreture. Fyld blot rygsækken med ekstra kilo. De polstrede skulderstropper gør det til en snild sag at medbringe tunge sager. Og så kan stropperne justeres, så de stemmer overens med din unikke krop. Et stort hovedrum er det perfekte gemmested for bøger, penalhus og sportstøj. En lille forlomme gør det muligt at have de vigtige værdier inden for rækkevidde. Lukningen er lavet med en kraftig lynlås, så dine ting er gemt godt ad vejen. Et strømlinet look og adidas’ legendariske stempel medfølger.

Et outlet af tasker til de mindre pakkebehov

Foretrækker du at have dine værdier på maven frem for på ryggen, er et mavebælte på tilbud lige sagen. Dem er der også rigelige af i dette outlet af tasker fra adidas. Bæltetasken har gjort et comeback, og det er nemt at forstå hvorfor. Frie hænder og værdierne gemt sikkert ad vejen gør denne type taske uimodståelig. Når den lille taske så fås i et trendy design, er det svært at holde nallerne væk. Så længe det kun er dine naller, der stikker i tasken, er det vel også okay. Paletter og mønstre bringer kant til din stil. Et sporty udtryk og neutrale farver matcher det meste.

Brug for at medbringe meget? En rummelig sportstaske er løsningen

Fra de små til de store pakkebehov. Til tider er der behov for mere. Mange sportsgrene kræver pladskrævende udstyr. Længere ophold kræver tøj nok til alle dage. Det er skam intet problem med adidas’ udsalg af tasker. Store, rummelige sportstasker tilfredsstiller pakkebehovene. En gennemgående U-åbning skaber overblik over indholdet. Mindre siderum styrker organiseringen. Polstrede bære- og skulderstropper gør fragten behagelig.