alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Tasker · Bomuld

 
[1]

De perfekte bomuldstasker til hverdagsbrug

Bomuldtasker, tote bags, shoppe-taske. Kært barn har mange navne. Disse tasker bliver hurtigt din bedste ven på lange dage, da de har plads til det hele. adidas bomuldstasker bliver med sikkerhed din nye go to. Tasker i lærredsvævning er holdbare og kan bære alle hverdagens vigtigste genstande. Vores tote bags er lavet til hverdagsbrug og tilbydes i spændende og med farverig grafik. Til de grå dage er det nemt at spice dit outfit op med en af vores farverige tasker. De brede remme gør det komfortabelt at bære på alle nødvendige hverdagsgenstande som laptops, bøger, træningstøj og udstyr.

Bomuldstasker med plads til livets vigtigste ting

Dagligdagen behøver ikke altid tage over. Derfor har vores tote bags også plads til sjov og spas. Til dagen på stranden får du nemt plads til både badetøj, frisbee, håndklæde og snacks. Skal du på banen og spille en omgang svedig beach volley, så kan du nemt pakke vandflaske, bold og gear ned i dem. De bløde tasker er også den perfekte rejsemakker. De er nemme at tage med om bord som håndbagage eller pakke ned i forlommen på din kuffert. Så kan du også hurtigere pakke det vigtigste og komme ud på nye eventyr.

Tote bags som bærer dig fremad

Hos adidas er vi medlem af Better Cotton Initiative, fordi vi tror på, at samarbejde og innovation er vejen til en mere bæredygtig modebranche. BCI sikrer bedre forhold for producenterne og en mere klimavenlig bomuldsproduktion. Siden 2021 har halvdelen af vores kollektioner bestået af bæredygtige materialer såsom genanvendt polyester og polyester lavet af opsamlet plastikaffald ved verdens strandområder. På denne måde skaber vi bomuldstasker til dig, som er slidstærke og holder til hverdagens strabadser, men som ikke slider unødvendigt på den jord, vi alle sammen ønsker at værne om.