alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Polyester T-shirts

 
[57]
Størrelsesudvalg
Pris
74 kr. - 1.639 kr.
741639
1 / 2
Side:af 2

Polyester T-shirts - du kommer ikke til at slide dem op

Det er ingen tilfældighed, at polyester bruges til tøjfremstilling. Det syntetiske materiale sikrer dig en meget høj slidstyrke og holdbarhed. Hos adidas benytter vi materialet på den helt rigtige måde. Polyester T-shirts i 100 procent genanvendt polyester. Det er både nutiden og fremtiden i vores kollektioner. Bæredygtighed er vejen frem, og du kan dyrke sport i en overdel skabt med miljøbevidsthed fra øverste hylde. Eller vælg et blandingsprodukt som polyester T-shirts med en procentdel bomuld, så din trøje får to materialers fordele i ét design. Nyd din træning en ekstra tand i polyester T-shirts. Ud over at trøjerne har en høj brudstyrke, kan du også drage nytte af materialets lave vandabsorbering, så du slipper for at blive gennemblødt bare fordi du passerer en regnbyge eller hvis sveden løber af dig. Ovenpå disse naturlige ting ved polyester, kan du glæde dig over AEROREADY-teknologien, som er skabt til at lede fugt væk og dermed hold huden tør.

T-shirts i polyester - klassikere til det hele

Kend dine polyester T-shirts på bløde bagsider med svedtransportering, mens du heller aldrig går fejl af ydersidernes mere glatte og skinnende overflader. Lange ærmer, korte ærmer eller helt uden ærmer. Polyester T-shirts kan noget af det hele og dækker alle dine behov. Toppe med armfrihed til basketball og boksning, eller korte og lange ærmer til cykelture og vandsport. Valget er dit, når der skal trænes med komfort. Praktiske detaljer giver dig ekstra komfort under sport. Reflekser sørger for synlighed, så du ikke kun skal dyrke sport ved lysets frembrud, mens UV-overflader danner skjold mod solens stråler. Løs eller tætsiddende. Du får med stor sandsynlighed brug for begge typer af polyester T-shirts. Uanset design sørger elastan for frirum til at yde dit bedste med hele overkroppen.