alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Badedragter med indlæg

 
[1]

Bikinier og badedragter med indlæg til den intense strandtræning

Intens træning kræver ekstra support. Svøm, surf, spil beachvolley eller løb på stranden helt uden bekymringer. adidas bikinier og badedragter med indlæg er skabt til dig, som er i bevægelse. De er skabt til, at give ekstra support omkring brystet og skabe let kompression, så du ikke skal bekymre dig omkring fit eller følelse. Du skal have den absolut bedste pasform til din krop og kropsform, især når det kommer til dit badetøj.Det betyder ikke noget, om du er passioneret svømmer i svømmehallen eller en glad vandhund. Vores badedragt med indlæg er lavet af klorresistent Infinitex Fitness Eco-stof, så din badedragt ikke bliver påvirket af det stærke klorvand i svømmehallen.

Aktive kvinder skal have bikinier og badedragter med indlæg

Det er vigtigt, at du føler dig støttet af dit badetøj. Især, når du vil bruge dagen til at være aktiv på stranden. Badedragter med indlæg giver ekstra støtte til dig, som har en større bryststørrelse eller dig, som elsker strandtræning og bevægelse. adidas bikinitoppe med indlæg og lynlås foran, giver dig ekstra support i form af brede skulderstropper, kompression omkring brystet og sikker lynlåslukning foran. Det klassiske sporty look passer til alle lejligheder. Vores badetøj skal ikke bare se godt ud, det skal også være godt for jorden. Derfor består store dele af vores kollektioner af bikinier og badedragter med indlæg af genanvendt plastic fundet ved havkanten.

Hvordan du vælger den perfekte badedragt

Den indbyggede sikkerhed i vores bikinier og badedragter med indlæg gør, at de bliver siddende hvor de skal. Bevæg dig med sikkerhed, da sidepanelerne i mesh giver ekstra åndbarhed og bevægelighed. Bryderryggen giver støtte ved de større bryststørrelser. Gå efter din ordninære bh størrelse, når du vælger bikini. Det er normalt en god indikator for, at din bikini kommer til at passe dig.