alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af strømper

 
[4]

Udsalg af strømper med optimeret stil og komfort

Dine modstandere når dig ikke til sokkeholderne. Når du skal yde maks, skal dit gear kunne bære dig fremad. adidas’ udsalg af strømper sørger for, at du får lige de sokker, du har brug for. Du finder et bredt udvalg af materialer, længder og teknologier, der er specialdesignet til lige præcist din sport. Fra usynlige sokker til dine yndlingssneakers til ankelstrømper, crew fit og knæstrømper. Skal du have ekstra støtte, krammer vores kompressionssokker din fødder og lægge. Vælg vores strømper i ECONYL®-garn, hvis du ønsker en mere bæredygtig version, der er lavet af genanvendt fiskenet og nylon.

Undgå unødvendige distraheringer med adidas’ outlet af strømper

Åndbarheden og støtten er alfa omega, når det kommer til strømper. For en optimeret følelse af lethed gennem hele træningen har vi designet strømper i åndbare og ultra lette materialer, der leder fugten væk fra kroppen. Teknologier som vores eget Techfit giver ekstra kompression omkring ankel og svang. Så kan du vide dig sikker på, at dine sokker bliver siddende, hvor de skal, og støtter, når kampen spidser til. I kombination med anti-slip materialer får du de ultimative performance-sokker. adidas’ udsalg af strømper giver dig muligheden for at forkæle både fødder og pengepung. Hvis du leder efter ekstra stødabsorbering, har vi designet sokker med strategisk placeret padding ved for- og bagfod.

3-Stripes-vibes fra top til tå

I adidas’ outlet af strømper finder du et bredt udvalg af farver og spændende prints. Traditionelt fås vores strømper i sorte og hvide kombinationer, men til dig, som ikke er bange for at skille dig ud fra mængden, har vi designet performance-sokker i alle regnbuens farver. Fra pink til grøn, blå og lilla. Vi har sokkerne, som giver dit outfit ekstra kant. Match dem med resten af dit sporty look, eller gå efter kontrasterende farver for ekstra pang og energi i hverdagen.