alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sorte toppe

 
[56]
1 / 2
Side:af 2

Sorte toppe der holder dit look opdateret

Sort klæder alle. Sådan har det altid været og det vil det blive ved med. Farven er klassisk og tidløs – den perfekte bund på ethvert sportsoutfit. Du tænker måske, at det er en varm farve at træne i. Sådan er det ikke, for de ærmeløse designs giver perfekt luft under armene. Samtidig yder UV-belægninger masser af beskyttelse mod solens varme stråler. Sorte toppe giver dig al det frirum, du skal bruge. Varm op, stræk ud og brug kroppen maksimalt med nydelse fra de åbne looks. Sving ketsjeren eller golfkøllen. Skyd bolden mod basketballkurven, dyrk yoga og gymnastik eller padl løs i kano. Der er altid en aktivitet, hvor du har brug for fuld vigør i armene i alle positioner. Sorte toppe er svaret på dit ønske om bevægelsesfrihed. De lette designs er en fryd for kroppen, så du har overskud til at fortsætte med intensiteten.

Sorte toppe: yndlingsfarve og yndlingsdesign på samme tid

Perfekt pasform er fællesnævneren for alle sorte toppe. Vælg en udskæring, der tiltaler dig, og du får plads om armene til at være aktiv. Brede eller smalle stropper. Bryderryg eller klassisk udskæring. Nedringet eller tætsluttende om halsen. Sorte toppe er så mange ting – du kan dog altid være sikker på den samme farve og det samme logo. Bæredygtighed er et tema nu og i fremtiden. Derfor finder du også mange sorte toppe i genanvendte materialer, så emissioner og resurser kan minimeres. Selv i de hede sommermåneder skal formen vedligeholdes og forbedres. Det sker allerbedst i sorte toppe med indbygget HEAT.RDY, som absorberer fugt. Læg dertil strategisk placerede mesh-detaljer for optimeret luftcirkulation og du kan være aktiv med en tør overkrop. Til de modebevidste er der ribbed og cropped designs med kig til maven, så mode og komfort går op i en højere enhed.