alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sorte tasker

 
[191]
1 / 4
Side:af 4

Klassiske sorte tasker: Designet der ikke kender grænser

Dyrk det simple og det detaljerede på én og samme tid. En klassisk sort taske fra adidas tilfører dit look et minimalistisk og strømlinet appeal, mens de mange indbyggede detaljer som kraftige lukninger og varierende mængde rum favner de funktionelle aspekter og lader dem indgå i massevis. Komplementer garderobens elementer med en sort taske, der aldrig går af mode med sit klassiske look. De stilrene designs og nedtonede ydre betyder accessories med evne til at tilpasse sig enhver situation og ethvert outfit. Sving en alsidig sort taske om armen eller på ryggen, og begiv dig ud i hverdag, træning eller weekendtur.

Dine pakkebehov løst med varierende sorte tasker fra adidas

Den store variation i størrelse, type og design betyder rig mulighed for at finde en trendy sort taske, der stemmer overens med dine pakkebehov. Klik et mavebælte af mindre dimensioner om livet. Hav værdifulde genstande som mobil, nøgler og kontanter inden for rækkevidde, når du finder vej gennem byen. Bring komfort til hverdagen og til livet på farten med rygsække tilsat justerbare brystremme og polstrede skulderstropper. Bliv klar til træning og mindre weekendture med de rummelige sorte tasker, hvor innovative skorum og indvendige skillerum gør organisering til en leg. Ingen sure tennissko, der blander sig med rent, velduftende tøj. Alt er på sin plads, så du slipper for at bruge tid på at lede.

Ultimativ beskyttelse forenet i en sort taske

Beskyttelse er et af de afgørende barometre i søgen efter en ny sort taske. Jo mere af det, jo bedre kan du passe på dine medbragte sager. Kraftige, beklædte bunde reducerer destruktive stød og tillader dig at stille tasken fra dig. Og det mens smuds- og vandafvisende overflader forhindrer uønskede elementer i at finde vej til taskens indhold og ydre. Tag hånd om medbragt elektronik med indvendige laptoplommer, og sæt din lid til de kraftige lynlåslukninger, mens du finder vej fra A til B.