alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sorte støvler og sko

 
[1138]

Teknologiske fremskridt forenet i sorte støvler med sublimt fit

Få et støddæmpende og stabiliserende stykke fodtøj, der bringer dig gennem hverdagen og bakker op om din træning. Boost er den revolutionære og spændstige teknologi, der foruden at forhindre stød i at finde vej til led og knæ, returnerer energi for hvert skridt, du tager. Overgiv dig til ultimativ pasform leveret af sømløs Primeknit. Dine sorte sko smyger sig om din fod med et sok-lignende og uovertruffent fit. Balancer langs gader, stræder og stier med stabiliserende Torsion System. Den teknologiske midtersål fastlåser foden og skaber symmetri mellem hæl og forfod, så du får et stabilt fodfæste. Continental Rubber er ydersålen, der ej viger for glat føre og vådt underlag. Ingen grund til at lege Bambi på isen, når stabile teknologier lader dig stå fast. Tilsæt dine sorte støvler et strejf af Fitcounter-hælkappe og Stretchweb-gummisål, og du har et fleksibelt stykke fodtøj optimal til lange løbeture og beskyttelse af akillessenen.

Match garderobens dele med et par trendy og klassiske sorte adidas sko

Fuldend dit outfit med letvægtige og fleksible sorte støvler fra adidas, der matcher det meste. Det klassiske farvevalg gør dette stykke fodtøj til skosamlingens uundværlige del. Og det uanset om det er sportstøjet eller hverdagsoutfittet, der skal komplimenteres og løftes. Iøjnefaldende 3-Stripes indskriver dig i en legendarisk historie centreret om produktionen af dele, der bakker op om dit aktivitetsniveau. Sjove detaljer og grafiske mønstre giver et ekstra touch af stil til dine sorte adidas sko. Livet er for kort til fodtøj, der ikke formår at favne det unikke i dig. Trendy designs tilsat lugthæmmende teknologier som OrthoLite® bringer velvære til det ydre og indre. Harmoni mellem look og funktionalitet er det overskyggende mantra i produktionen af sorte hverdags- og træning sko fra adidas. Vi støtter op om din sport uanset om du er til fodbold, løb eller blot søger en sort sko til hverdagen eller badeferien.