alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sorte hættetrøjer

 
[204]
Pris
199 kr. - 2.299 kr.
1992299
1 / 5
Side:af 5

Sorte hættetrøjer: så bliver det ikke mere råt og cool

Farven sort og en hættetrøje. Det er den ultimative kombination og klassiker inden for streetwear. Tidløs, moderne og altid lige på pletten til hverdag og sport. Sorte hættetrøjer er den ultimative sportsoverdel, som du tager på til alt. Hætten over hovedet og som en anden bokser kommer du i bedre form. Tag den på, når du er ude med vennegruppen og det bliver køligere hen mod aften. Der er ungdommelighed og energi forbundet med sorte hættetrøjer. Helt perfekt til en aktiv livsstil, hvor der gås til stålet. AEROREADY-teknologien er skabt til at holde dig tør, når du træner. De svedtransporterende funktioner er ren luksus mod huden lige så snart pulsen stiger. Vores engagement i Better Cotton-initiativet arbejder for forbedret bomuldsdyrkning globalt og er en del af hele genanvendelighedsprincippet. Du kan trække direkte i bæredygtige sorte hættetrøjer og skænke miljøet en ekstra tanke.

Sorte adidas hættetrøjer giver dit look den perfekte kant

Sorte hættetrøjer har alt det, du kan ønske dig. De bløde bomuldstrøjer er lækre under enhver slags jakke for ekstra isolering. Eller brug dem alene, når vejret tillader det. Du har altid hætten, som ekstra hovedisolering, når vejret skifter. Prop hænderne i kængurulommen foran og snør hætten til. Eller forkæl kroppen med en model med lynlås, så du får en slags sportsjakke. Er du sportsentusiast med modehjertet på rette beat? Sorte hættetrøjer i cropped designs er vejen frem. Sort kan gå til alt, så find de rette træningsbukser eller shorts frem og bliv kampklar i modefarve nummer et. Kulsort eller kombineret med andre farver? Som altid er vi vilde med hele palettens toner, hvad enten det er vores klassiske hvid på sort, eller i en hel anden farveskala. Der er afslappende hygge og seriøse ambitioner på samme tid iklædt sorte hættetrøjer med maksimal komfort.