alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sølvsko

 
[7]
Originals Sølv Yung-1 skoOriginals Sølv Yung-1 sko

Yung-1 sko

Originals

Originals Sølv OZWEEGO skoOriginals Sølv OZWEEGO sko

OZWEEGO sko

Originals

Kopier dit forbillede og send bolden i kassen i et par sølvsko

Nogle af de største fodboldspillere igennem tiden har båret sølv skofra adidas, og hvorfor ikke kopiere nogle af dine forbilleder eller idoler, og selv iklæde dig et par af disse, og så ellers bare ramme træningsbanen og få sparket bolden i kassen. Med et par sølvsko er du sikker på én ting, dine fødder er i hvert fald godt klædt på til at sparke bolden i nettet, resten af arbejdet må du selv gøre eller træne dig til. Du kan finde modeller der passer til både almindelige græsbaner men også forskellige modeller som kan anvendes på kunstgræsbaner. Nogle af dem er produceret med den innovative Fusionskin-læderbehandling, og har Soft Pod indlæg hvilket giver stødabsorbering på fodens vigtigste punkter. Så der er ingen undskyldning, du kan i hvert fald ikke kigge bebrejdende ned på dine sølvsko efter en afbrænder foran målet. De sidder godt og tæt på foden med perfekt pasform, de er lette og stabiliserer foden under løbet. Kort sagt, det er op til dig hvor langt du vil nå, støvlerne er klar.

Smarte sølvsko er det ypperste indenfor sneakers

Der er en række pæne sølvsko der kan bruges som sneakers, og så vil du virkelig skille dig ud fra mængden og sende et stilsikkert og elegant udtryk til dine omgivelser. Der er forskellige sølvsko, så du kan finde lige dem som er de helt rette for dig. Der er både nogle til festen hvor du kan ligne en, som har snuppet et par direkte fra catwalken og den seneste mode, men der er også modeller som nemt og hurtigt kan hives på fødderne inden du skal i byen og handle eller ordne andre småting udenfor. Der er altså muligheder for alle, både dem der søger luksuslooket, men også for dem der bare gerne vil have et par gode og praktiske sko til hverdagen.