alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sølvsko og sølvstøvler

 
[20]

Sølvsko der shiner dit look op til sport

Glitter og elegance hører ikke kun hjemme til fest og farver. Sølv har i årtier været fast inventar på sportssko. Den metalliske farve indgyder til fart og vovemod, så du kan inspirere andre til også at prøve noget nyt. Hos adidas er sølvsko mere end blot en farve i sortimentet. De forskellige designs er pakket ind i nutidens teknologiske elementer, som forbedrer din komfort. Du kan give samtlige konkurrenter baghjul i et par skinnende sølvsko til løb. Fleksible Boost-såler giver dig et ekstra skud energi ved hvert et skridt. Samtidig giver stødabsorberende indmad en behagelig følelse i fødderne, da du slipper for at mærke trykket fra underlaget. Sølvsko er lige dele retro med 80’ernes snurrende diskokugler og fremtide med det galaktiske udtryk. Den reflekterende effekt erf en ekstra bonus, når dine fødder er aktive en sen aften, eller i de tidlige morgentimer.

Sølvstøvler er din vej til en gylden æra

Skal du sparke bolden hele vejen til fodboldhimlen, så er sølvsko som fodboldstøvler lig med lynets hast. Torsion System på ydersålerne tilpasser sig automatisk underlaget og giver dig optimale betingelser i skiftende afsæt og positioner. Der er dømt kampafgørende attitude, når du snører modstanderen i lysende sølvsko. Antibakteriel OrthoLite® holder en fremragende fodhygiejne, så du kan holde lugt nede. Primeknit overdele giver en sok-lignende fornemmelse, hvor dine fødder tilpasses skoene på fleksibel vis. Højtydende fodtøj er altid et fast krav hos adidas, og disse skinnende smarte fritidssko, giver dig førstepladsen på storbyens modescene. Mat sølv for en mere afdæmpet effekt, eller sølv metallic med alt, hvad farven kan tiltrække af inspirerende blikke. Sølvsko er dømt inde fra første fløjt, så du kan drage fordel af fashion-function-goderne. Der er garanti for elektrisk energi, der får dig frem i førerfeltet. Skoene er dit blitzlys til hverdag og sport.