alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Glittersko

 
[3]
Kvinder Originals Sort Rivalry Low skoKvinder Originals Sort Rivalry Low sko

Rivalry Low sko

Kvinder Originals

Kvinder Originals Hvid Rivalry Low Swarovski® Crystals skoKvinder Originals Hvid Rivalry Low Swarovski® Crystals sko

Rivalry Low Swarovski® Crystals sko

Kvinder Originals

Festen stopper aldrig med adidas glittersko

adidas designersko som yder maksimal komfort, stil og performance. Vores brede udvalg af glittersko ser ikke bare festlige ud, de er også gode for dine fødder. Fra dansegulvet til daten og tilbage på arbejdet. Vores kollektioner lader dig tilføje ekstra glitter på tilværelsen også i situationer, hvor du skal svede og bevæge dig. Selvom det er praktisk, behøver det ikke være kedeligt. Glittersko giver dit outfit ekstra kant og når lyset fanger dem, er der fest i alle retninger.

Teknologi og stil træder sammen i adidas glittersko skabt til bevægelse

Vil du have en sko, som giver dit outfit ekstra oumph? Så behøver du ikke lede længere end vores skarpe kollektion af glittersko. Til dig, som vil have en statement-sko, der kan spice ethvert outfit op har vi chunky 90'er silhuetter i en skarp kombination af mesh, ruskind og læder. Den høje mellemsål, Adiprene og støddæmpning svøber fødderne ind og giver ekstra komfort. Den mere afdæmpede hverdagsko med glitter har tekstureret ydersål i gummi, så du står sikkert på alle overflader. Glitterdetaljerne er diskrete, men når lyset fanger din glitttersko, vil alle øjne vende sig mod dig. Vil du lade tanker søge hen på 80ernes basketball dage, har vi glittersko med slidstærke læderdetaljer og festlige pailetter. Silhuetten er en klassiker, som vil tilføje lidt ekstra solskin til den stilrene garderobe. Vores klassiske kollektioner af sneakers havde sin spæde start i produktionen af tekniske sportssko. Siden da, har vores teknonologi udviklet sig og vi kan nu give dig kollektioner som bryder barrieren mellem træning, hverdag og fest. Vi giver dig sko med alle slags silhuetter. Fra den klassiske til det edgy. I samarbejde med sportens verden og store designere giver vi dig alsidige og moderne kollektioner af glittersko, som sikrer ekstra fest i hverdagen.