alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Camouflage trainers

 
[2]

Camouflage trainers - fuld dækning i storbyjunglen

Væk opsigt i et par camouflage trainers, der med sit velkendte mønster cementerer fart over feltet! Militærgrafikken er taget ud af naturen og kampklare scener, hvorefter det er printet direkte på dine nye sneakers med camo. Grå, brune eller klassiske grønne toner. Du matcher den nuance, der falder i din smag, og lader skoenes teknologier gøre resten af arbejdet. Kraftfulde Boost-mellemsåler skaber returenergi, så du får medvind på dine sportsture. Eller når du nyder komforten til hverdagens gåture i midtbyen. Behagelig stødabsorbering tager imod på diverse underlag, så du ufortrødent kan tage det næste skridt med velbehag. Camouflage trainers er dit ambitiøse og sporty skovalg. Overdele med mesh giver dine fødder et tempereret klima. Den ekstra ventilation lader fødderne ånde, så du kan give den endnu mere gas under dine træningspas. Soklignende skoindgange svøber sig om dine ankler, så den rette pasform automatisk tilpasses.

Sneakers camo – sko i kampsportsuniform

Sport eller livsstil. Camouflage trainers har ingen begrænsninger. Mode og funktion flyder sammen, så du kan bevare hurtige fødder til det hele. Du sætter selv kursen mod den næste destination. Iklædt camouflage trainers i futuristiske former eller retrosko med kig tilbage i arkiverne. Uanset valg, så er army-mønsteret fællesnævner for alle designs. Bliv set i mørke med praktiske refleksdetaljer på skoene. Tag turen ad udfordrende stier uden at snuble. Camo-sneakers med Continental™-såler sikrer det bedste greb med knopper, der får dig til at stå fast. Primeknit i form af tekstiloverdele giver forhøjet komfort om fødderne, da de lette materialer følger dine fødders bevægelser til punkt og prikke. Camouflagefarver er den direkte vej til et streetsmart look, der tager kegler i byen – lige så vel som på sportsbanen. Mønsteret er lige dele sportiness, ungdommelighed og rå hiphop-mode, som du kan få glæde af til hverdag og sport.