alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Strandsko

 
[75]
1 / 2
Side:af 2

Strandsko: hold balancen i sommervarmen

Det blå flag er oppe og solen er fremme. Dine strandsko venter på at blive brugt. Er ungerne bange for krabber og tang på havbunden, eller er stranden lidt stenet. Strandsko er redningen for optimeret beskyttelse af fødderne. Du vil ikke gå i andet, da skoene er så nemme at komme ind og ud af. Perfekt til alle turene mellem de faste destinationer som liggestol, iskiosk, beachvolleybane og hav. Trætte fødder på sommerens varme underlag. Du føler dem som forvandlet, når du træder ned i de ergonomiske fodsenge. Nyd massageknopper som en ekstra luksus og fodforkælelse, der liver dine fødder op igen efter en trættende dag på farten. Dine fodbatterier bliver effektivt ladet op i konturformede skumsåler, der tilpasser sig dine fod-former med det samme. Strandsko er med dig til alle dine badeture. Med skridsikre såler og fast greb, der holder dig på benene i fugtige miljøer.

Strandsko – det bliver ikke sommer uden

Drag fordel af alsidigheden ved dine strandsko. Giv børnene et par med, når svømmetræningen skal passes i skolen eller fritiden. Og tag dit eget personlige par med ned til helårsbadeklubben. Badesandaler og klipklapper er dit alsidige skovalg til alle former for afslapning og sport. Brede overdele med bløde bagsider holder pasformen på plads. Mens EVA-ydersåler optimerer støtten. En fleksibel kant holder fødderne på plads, så de ikke skrider ud. Hurtigtørrende materialer og vanddrivende sålkonstruktioner. Det bliver ikke bedre, end ture til vandet eller poolen i et par strandsko, der på alle måder lader sommeren råde hele året. Skoenes alsidighed er ikke at tage fejl af. Du vil med glæde bruge dine strandsko på campingturen, eller når du skal en tur i sauna. adidas-logoet sikrer et sporty design, der ikke lader nogen tvivl om, at du tænker på din fodkomfort. Hele familien bliver strandklar med fødderne svøbt ind i de bedste materialer til formålet.