alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skatertøj

 
[60]
1 / 2
Side:af 2

Tradition og kvalitet mødes i adidas skatertøj

Skateboarding som vi kender det, opstod engang i begyndelsen af 1950'erne i USA. Når bølgerne var flade, ville surferne have noget andet at ride på. Derfor, blev der sat hjul på boardet og byen blev nu deres legeplads, når havet stod stille. Men skateboarding-kulturen medførte en ny bølge af mode; nemlig skatertøj. adidas har en bred kollektion af traditionelt og nyskabende skatertøj til kvinder og mænd. Fælles for det altsammen er, at det med slidstærke og åndbare materialer, den firkantede pasform og gode bevægelighed passer både til dig, som skater og ønsker tøj som holder til mange timer på rampen. Men også dig, som bare elsker det rå og urbane look.

Skatertøj til alle køn

Kendetegnende for skaterkulturen, er inklusion. Alle kan være med. Det androgyne og kønsneutrale look er temaet for meget af adidas' skatertøj og derfor er flere dele af kollektionerne kønsneutrale. De passer til alle, som elsker loose fit T-shirts, skaterbukser og cool, komfortable hoodies. Deres skater-sweatshirts har den klassiske ribkant rundt om hals og ærmer, løs parform og det ikoniske adidas logo på brystet. Flere af kollektionerne fås i lækre pasteller, men også de klassiske gråtoner og jordfarver, som kendetegner den jordnære og cool stil fra skater-kulturen.

Bæredygtighed hele vejen igennem

adidas har ikke kun fokus på at skabe tøj, som kan bruges til både hverdag og bevægelse. De ønsker også at producere tøj, som gavner vores jord. Derfor er de også stiftende medlemmer i BCI - Better Cotton Initiative. Dette betyder, at de reducerer mængden af pesticider brugt i deres materialer, samt bruger genanvendt polyester, nylon og gummi. Resultatet af dette initiativ er smukke og bæredygtige kollektioner, lavet i slidstærke og åndbare materialer. Store dele af adidas skatertøj og street wear kollektioner er lavet af netop disse materialer, så du ikke behøver bekymre dig om andet end, hvor du skal tage dit skateboard med hen næste gang.