alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skater jakker

 
[18]

Stilrene skater jakker i holdbart design 

Tag dit skateboard under armen, din skater jakke på og cruise ud i solen. Vores skater jakker er designet til dig, som vil tage din stil til nye højder. Dig, som bruger timer, dage og uger på at opnå den perfekte ollie, frontside 180 eller kickflip. Vores skateboarding jakker er resultatet af mange års tætte relationer til den urbane skaterstil. Få vores klassiske Originals stil, med nye moderne tvists og optimal komfort. adidas Skateboarding kollektioner genfinder gang på gang klassiske styles som vores track jakker med PrimaLoft® isolering, nylon skal og vandafvisende finish. Jakkerne med justerbar hals giver et afslappet look på de varmere dage og holder dig varm når vinteren er på vej.

Skater jakker med tidløst Trefoil design

Vil du vise din dedikation til skater kulturens urbane rødder? Intet siger urban bevægelighed som vores klassiske Trefoil logo. Hop i vores ultra lette windbreakers i holdbar polyester med justerbare ærmer, som holder vinden ude - også når det går stærkt. Vores lette veste er inspireret af arbejdstøj, men har fået en moderne kant. De giver ekstra varme ud over t-shirt eller en langærmet trøje. Let isolering og lige pasform gør den nem at matche med resten af dit skate outfit. 100% canvas giver dig en slidstærk vest, som holder til mange fald, når du er i gang med at mestre dit nyeste trick.

adidas skateboarding jakker for stil og holdbarhed

Vores klassiske track jakker har bestået den ultimative test - tid! I flere generationer har vores track og skater jakker været i brug på ramper verden over, og én ting er helt sikkert: de holder! Vi opdaterer konstant denne klassiker med vores nyeste teknologier, uden at gå på kompromis med det tidløse lige snit, brede kanter ved ærmerne og slidstærke design. Retro vibes og moderne silhuetter mødes i disse sporty klassikere.