alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Skaterbukser

 
[7]

Skaterbukser løfter rullesporten op på et nyt niveau

Lyden af et par sprækkede bukser er lig med det forkerte valg til skating. Du kan med et grin og en tur i symaskinen få et par nye bukser igen. Eller gå hele vejen og folde dig ud i ægte skaterbukser – skabt til alle de fede timer på boardet. Der er dømt streetsmart attitude, når du kommer rullende i fart og øver dig på den næste ollie eller kickflip. Sponsorerede skatere sørger for input, når nye kollektioner designes. Det er yderligere en sikkerhed for, at du er iklædt de helt rette benklæder til de sjove ture på skateboard. Løs pasform er din garanti for fri bevægelighed med stof, der arter sig efter dine bevægelser. Sæt fart på, lav tricks og hold pauser i skaterbukser med maksimal komfort. Letvægtsmaterialer gør det nemt at suse afsted, mens åndbarhed giver tørhed til benene.

Skaterbukser: din skaterkarriere er sikret med pasformer i top

Farver, prints og baggy looks. Alt er lige i skabet – klar til sport og fritid med ungdommelige vibes. Bæredygtighed er en del af vores ansvar. Som vi naturligvis tager på os ved at give dig skaterbukser i genanvendte materialer. Vores engagement i Better Cotton-initiativet arbejder frem mod at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Elastiske taljer med bindebånd eller trykknapper holder dine skaterbukser optimalt på plads, så du uforstyrret kan give den yderligere gas på skateboardet. Praktiske lommer giver dig plads til småting, så du kan tage smartphone og høretelefoner med. Skaterbukser med opslag sender dig afkølet afsted med fleksibilitet. De giver dig mulighed for at åbne og lukke for ventilationen. Du kan skate dig gennem en byge iført vandafvisende skaterbukser, der afviser elementerne. Fuld længde eller kortere modeller. Du vælger selv efter årstiden, så du kan styre boardet gennem alle årets måneder på casual vis.