alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Skateboarding · T-Shirts

 
[40]

Klar til gaderne med bløde og bæredygtige skater t-shirts

Et gadebillede, der frister og lokker til udfordrende street-udfoldelser som ollie, kickflip og frontside. En blød skate t-shirt af jersey og 100% bomuld med en løs pasform, der bakker op om dine personlige tricks på gader og stræder. De giver dig fri og fuld bevægelighed, så intet holder dig igen, når der skal trænes, øves og vises talenter frem for vennerne. Et afslappet fit og banebrydende brug af genanvendt polyester, så du kan skate løs med god samvittighed vel vidende, at de bæredygtige skater t-shirts fra adidas medvirker til at nedsætte forbruget af ressourcer og udledningen af emissioner reduceres. Better Cotton er det bæredygtige og betydningsfulde samarbejde, der tager hånd om den globale bomuldsdyrkning, og sørger for bedre vilkår til producenterne af bomuld. De gode intentioner bringes hermed til gade, træning og rampe.

Kant til din sport med lange eller kortærmede skateboarding t-shirts

Skateboarding er kommet for at blive. Årti efter årti har vovehalse kastet sig over imponerende tricks på alt fra gadeforhøjninger til ramper. adidas har fulgt skateboardingens helte og støttet op med et væld af trendy skater t-shirts, som bringer et ekstra element af image og stil til den rå og dristige sport. Lad klassisk Trefoil og legendariske 3-Stripes følge dig, når du slår dine folder på boardet. En åndbar skater t-shirt med korte ærmer og rund ribhals er valget til dig, der vil bringe luft og kølige fornemmelser til dine udfoldelser på boardet. Visuelt fede skateboarding t-shirts med lange ærmer yder beskyttelse mod solens skarpe stråler og risikoen for fald. Af og til kan der blive behov for et ekstra stykke stof, når det går vildt for sig. Ekstra tyngde i stoffet sørger for, at intet glider op, mens du er i fuld færd med at hoppe og springe. En skelsættende detalje kan ofte gøre forskellen.