alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sandaler

 
[91]
1 / 2
Side:af 2

Sandaler er dit praktiske og luftige sommerfodtøj

Sommeren står for døren og det er tid til endelig at smide sokkerne. Følelsen af at trække i et par sandaler er befriende. Den følelse kan du nyde med ekstra komfort i et par adidas sandaler. Her går funktionalitet og ergonomi op i en højere enhed. Det sker bl.a. med integreringen af EVA-mellemsåler. Det er en adidas sål-teknologi, som gør mellemsålerne både robuste, slidstærke – og ikke mindst meget elastiske. Ønsker du yderligere respons fra underlagene, så er sandaler med Boost også en mulighed. Der får du mellemsåler, som sørger for energitilbageførelse. Dermed bliver det en hel lettelse at løfte fødderne ved hvert et skridt. Stødabsorbering er en stor del af sandalsålerne, så du har noget at stå imod med på hårde betongulve, asfalt, fliser og alt mulig andet.

Luftigt fodtøj til alsidig brug

Hver en detalje ved sandalerne er skabt, så dine fødder opnår velvære. Det er sålerne, der tager det tunge læs. Derfor er mange af de behagelige fodsenge også skabt med konturformede linjer. Det medfører, at dine fødder hurtigt finder den mest optimale pasform. Samtidig anvendes der remme på mange af modellerne, hvilket sikrer forskellige indstillingsmuligheder. Især velcroluk er et godt valg til børn, for de er nemme at justere og tilpasse. Der er yderligere tænkt på de yngste i form af overdele med søde mønstre og friske farver. I det hele taget er farver og mode en del af sortimentet med adidas sandaler til hele familien. Der er noget for enhver smag. Og som altid i personlige designs med et atletisk tvist. Sandaler kan bruges både ude og inde, samt til både sport eller afslapning. De er også selvskrevne på strandture og udenlandsrejser. I den forbindelse er sandaler med vanddrivende såler et oplagt valg. Fordelen er, at vand ledes væk, så du opnår et tørt miljø hurtigere.