alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Vandtætte rygsække

 
[2]
Pris
539 kr. - 2.799 kr.
5392799

Hold din oppakning tør med en af de vandtætte rygsække

Skal du med ud på vandretur eller med ud og afprøve evnerne på en mindre klatretur? Eller skal du bare ud på en god rask heldagstur i naturen omkring os? Uanset hvad, så kan du med garanti få brug for en af de vandtætte rygsække fra adidas. Med en af disse er du kommet godt afsted, og kan med ro i sindet have en ekstra trøje, telefonen, madpakken eller hvad du nu vil tage med på tur i sikkerhed og i tørvejr i den vandtætte rygsæk. Du kan opbevare dit grej godt organiseret og væk fra vand og regn i disse modeller. De forskellige modeller er lavet med skulderstropper, der kan fordele vægten, så du uden større besvær kan begive dig rundt i naturen til fods eller på cyklen. Samtidig sørger disse vandtætte rygsække for, at der er styr på fugt og varme, og vigtigst af alt, så holdes vandet ude med forseglet åbning, når den er lukket helt tæt.

God kvalitet til dagligdagen med en af de vandtætte rygsække

Vælger du en af de forskellige varianter af adidas vandtætte rygsække, er du ikke tvunget til at tage ud i naturen på lange vandreture eller klatreture hele weekenden for at få glæde af dem. De vandtætte rygsække kan nemlig sagtens bruges til hverdag også, da de med deres fantastiske funktionalitet og stil, kombinerer det rå og slidstærke, med det unikke og elegante, der gør disse vandtætte rygsække perfekte til dagligdagsbrug. Du kan nemt og praktisk tage din computer med i tasken, og være sikker på, at den ikke bliver ramt af vand undervejs. Så hvad enten du skal afsted på job eller i skole, så kan du opbevare dine ting tørt og sikkert i en af de vandtætte rygsække fra adidas, og udelukkende fokusere på dagligdagens gøremål.