alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Rygsække

 
[218]
style
Pris
104 kr. - 1.999 kr.
1041999
1 / 5
Side:af 5

Livsstil eller sport - rygsække er et must

Stil krav til din rygsæk. Med adidas får du komfort, design og funktionalitet i et og samme produkt. Feminine og trendsættende designs til den modebevidste, der kender sin retning i livet. Rå og sporty modeller til de moderne og aktive, der ikke tvivler på sig selv. Vi har noget for enhver smag og sætter dig og dine behov forrest, så du er klar til at møde hverdagens mange situationer. Samtidig tager vi ansvar og giver dig produkter lavet af genanvendelige materialer, så vi i fællesskab gør en indsats for at passe godt på naturens værdifulde ressourcer.  

Funktionalitet frem for alt

En rygsæk skal kunne meget. Den skal løse pladsproblemer og give dig rig mulighed for opbevaring. Med en adidas rygsæk får du store hovedrum, der levner plads til det meste, mens mindre forlommer med sikker lynlås skaber plads til små genstande, såsom mobiltelefon og nøgler. Smarte stiklommer på siden gør det muligt at have drikkelse inden for rækkevidde, og indbyggede laptoplommer gør det let at tage din computer med dig over alt. Holdbar TPE-belægning i rygsækkens bund beskytter indhold, mens solide bærehåndtag skaber et stabilt holdepunkt. Bløde polstrede og justerbare stropper giver komfort ud over det sædvanlige. Også på lange ture. Aldrig har det været lettere at organisere dig og fragte dine ting fra A til B.

Udtryk din personlighed med en adidas rygsæk

Til hverdag, arbejde, skole, træning, byliv og rejser. Rygsække, der dur til det hele og bringer det bedste frem i dig og dit ydre. En rygsæk er en unik accessory, der har evne til at løfte dit outfit til nye dimensioner og fortælle en historie. Historien om dig. Strømlinede designs tilfører elegance. Vintage rygsække bringer fortiden ind i nutiden. Råt udseende giver kant, mens sjove mønstre fortæller historien om en unik og modig person. Hvad skal din rygsæk sige om dig?