alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af rygsække

 
[106]
1 / 3
Side:af 3

Udsalg af rygsække – adidas’ rummelige og sporty tasker

Vores rygsække er lavet til livet. De er alsidige og rummelige og så komplimenterer de din ubesværede street style. Lad kreativiteten blomstre under dine workouts med plads til alle dine essentials i rygsækken. Vores udsalg af rygsække indeholder alt, hvad weekendkrigeren og træningsentusiasten har brug for. Taskerne er lavet af slidstærkt polyester og udstyret med lettilgængelige lommer, så du kan have det vigtigste lige ved hånden. Separate sko- og computerrum med smarte mesh-indsatser hjælper dig med at forblive organiseret og gør det nemt at gå direkte fra arbejde til træning. De brede, ergonomiske skulderstropper søger for optimeret komfort hele dagen.

Kalder eventyret? Pak det vigtigste med vores outlet af rygsække

Skal du ud og mærke naturens friske luft på dine kinder? Skal hele weekenden bruges på din dedikation til sporten? Så har du brug for ekstra plads til dit ekstra gear. Vores store, holdbare rygsække holder op til 44,75 liter og er bygget til at bære alt fra hockeygear til fodboldudstyr og den ekstra varme trøje. adidas’ outlet af rygsække omfatter alle vores smarteste teknologier og tilbydes i et væld af designs og farvekombinationer, så du gå kan verden i møde med stil og alle de ting, som giver dig et ekstra forspring.

Fyld rygsækken med dine essentials, og yd dit bedste

Som atlet ved du at din performance går hånd i hånd med dit gear. Derfor giver vi dig i vores udsalg af rygsække muligheden for at have alting med dig. Du får også stilige rygsække til hverdagen med plads til alt fra madpakke og laptop til ekstra sko og tøj. Fra mikro til makro. Vi har rygsække i alle størrelser og til ethvert behov. Nye versioner af sportens klassikere giver dig alsidige rygsække, som både kan bæres klassisk med de to remme og som crossover. Dine ting holdes sikkert tæt på kroppen med vores stærke lynlåse og mesh-lommer. Er du sådan en, som pakker til alle situationer? Fyld vores sackpacks helt til randen. Den holder til det. Reflekterende detaljer sikrer, at du skiller dig ud fra mængden.