alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Røde shorts

 
[32]

Lækre stoffer og praktiske designs i skarp farve med de røde shorts her

Lige fra fede satinshorts og til det mere klassiske, afdæmpede fremstillet primært af polyester, så kan du finde det her, i form af flotte, røde shorts. I videst muligt omfang benyttes genanvendt polyester, for at spare på vores resurser og reducere vores emissioner. Karakteristisk for så godt som alle shorts er, at de er fremstillet så de sikrer god cirkulation, fjerner fugten væk fra kroppen og sikrer en behagelig og tør følelse midt i kampens hede. Dette er blandt andet gjort med fugtabsorberende AEROREADY teknologi, samt andre måder vi har fundet frem til, som sikrer velbehag og bevarer din hud god og sund. Typisk finder du også for som sikrer en god og behagelig pasform, sammen med elastisk talje som typisk har en elastisk snøre du selv tilpasser ved at binde knude. Alt så dine røde shorts sidder sikkert og behageligt.

En frisk farve til et friskt udtryk, rvis de danske farver lidt frem, med røde shorts

Med disse røde shorts, er det enkelt at vise de danske farver frem på en elegant og enkel måde, eller måske vise din støtte til dit favorithold indenfor fodbold. Valget er helt dit og du kan endda vælge mellem flere forskellige designs og ikke mindst forskellige pasformer, så du kan få noget du føler dig tilpas i og som samtidigt kan udtrykke netop din stil og din personlighed. Røde shorts giver også et hav af muligheder for at kombinere med andre, spændende farver. Naturligvis finder du også shorts her som er særligt tilpasset kravene til fodbold-, basketball-, løbe- og skatershorts så du kan være sikker på netop den støtte og fleksibilitet som din sport og træning kræver af påklædningen. Endvidere kan shortsene også sagtens bruges i hverdagen, når solen viser muskler, eller i træningscentret når du arbejder på din personlige form.