alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Røde bukser

 
[48]
Pris
244 kr. - 999 kr.
244999

Røde bukser: en flammende hot farve til sport og hverdag

Modstanderne vil se sig tilbage, når du overhaler med fuld gas i dine røde bukser. Den kraftige og lidt hidsige farve virker forstyrrende på andre, så du kan bruge farven taktisk. Den smukke farve er et festligt indslag til dit look. Rød er lige dele retro og fashion – en farve, du kan skille dig ud med. En fed koncert den ene dag i et par røde bukser og en løbetur den efterfølgende dag. Der er garanti for streetsmart attitude, når adidas og rød kombineres. Dans løs foran scenen, eller dyrk sport i røde bukser med optimeret åndbarhed. Dine ben holder tørre i alle bevægelser, og du kan få gavn af komforten året rundt. Indendørs- eller udendørstræning. Eller blot til afslapning. De bløde joggingbukser i letvægtsmaterialer er behagelige som modebukser eller sportsbukser. Primegreen er prikken over i'et i form af genanvendt polyester, det hjælper med reducering af plastikaffald.

Røde bukser er et rent energiboost på farveskalaen

Få din helt egen pasform i et par røde bukser og giv dig i kast med sport. Elastisk talje og snøre giver dig alle muligheder for at spænde til lige efter din størrelse. Løs pasformr er vejen frem for bevægelsesfrihed, som danner grundlag for din performance. Når det går stærkt og kroppen arbejder er mesh-indsatser i siderne med til at opretholde et overkommeligt klima. Røde bukser med lynlåse ved anklerne lader bukserne nemt komme ud over dine støvler. Eller lyn op og i efter vejrets skiften. Tætsiddende pasform er derimod sagen, når du dribler og sætter modstanderen af. Så intet stof kommer i vejen mellem dit fodarbejde og bolden. Pige eller dreng, mand eller kvinde. Røde bukser er farven, som alle kan bruge. Familiens yngste kan møde op i ungdomsklubben med moden lige i skabet. Mens voksne kan spadsere gennem hverdagen med komforten på det højeste. Bukserne er lige dele sport og fritid – holdt oppe af eminent funktionalitet.