alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Plus size træningsdragter

 
[30]

Plus size træningsdragter: når der skal sved på panden

De populære træningsdragter fra adidas har opnået ypperste status på mange forskellige scener. Sportsfolk, hiphoppere og store som små har taget dragterne til sig. Plus size tracksuits er også tilgængelige, så du kan nyde komforten fra de veldesignede looks. Så snart du har smidt kjolen eller jakkesættet kan du forkæle kroppen med velvære. Smyg dig i et af de bløde plus size tracksuits, som giver kroppen plads til fri udfoldelse. Så er der dømt alt fra sport på intense niveauer til hyggelige gåture. Som plus size størrelse kan du eksempelvis gå efter de ikoniske træningsdragter fra Originals-linjen i skønne farver med fine vintage-tvist. Eller hvad med plus size træningsdragter i klassiske helfarver fra Athletics-serien.

 Træningssæt til mange formål

Er du størrelse XL eller mere, så tøv ikke. Kollektionerne med plus size træningsdragter er specifikt skabt til folk med former. Elastiske og atletiske snit sørger for et komplet funktionelt look. Her får du en heldragt, som består af to dele. Det er fuldførte outfits, som skaber sammenhæng og kontinuitet, når der skal trænes. Åndbare stoffer sørger for at tilpasse sig din træningsintensitet, så fugt ledes væk fra huden. Det er altid optimalt at bære plus size T-shirts under plus size tracksuits, så funktionaliteten er i top. Praktiske lommer med lynlås er ofte en del af de velsiddende træningsdragter fra adidas, så du trygt kan opbevare smartphone, nøgler, pung eller træningstilbehør.

Joggingbukser og træningsjakke i ét

Træningsdragter i store størrelser kan bruges i forskellige vejrtyper. Uden ekstra overtøj bruges de bedst indendørs, eller på dage uden regn. Er det køligt, så vælg en af modellerne med krave og høj hals. For et ekstra cool look kan du med fordel se nærmere på dragterne med hoodie, som også er optimale i blæst. Der er dragter for enhver smag, så du kan være trendy og sporty klædt til enhver anledning!