alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Plus size tøj

 
[374]
Pris
107 kr. - 2.799 kr.
1072799
1 / 8
Side:af 8

Plus size tøj der fuldender din garderobe

Forny din garderobe med god samvittighed. Better Cotton-initiativet og brugen af genanvendelig polyester bygger på skelsættende principper og bæredygtig produktion. I fællesskab passer vi på producenter og naturens værdifulde ressourcer. Udtryk din enestående personlighed med træningsjakker i sjove mønstre og farver, fleksible tights i strækbar stof og innoverende designs, funktionelle og komfortable T-shirts i lige den farve, du søger samt støttende sports-bh’er, du kan sætte din lid til, når der skrues op for aktivitetsniveauet i dagligdagen. Med plus size tøj fra adidas indskriver du dig i en legendarisk og langvarig historie. Årtiers udvikling har ledt til et kvalitetsbevidst og detaljeorienteret sortiment, der bygger på erfaringer fra den virkelige verden. 

Udtryk din personlighed med plus size tøj 

Din påklædning fortæller en historie. Historien om dig og din unikke person. Plus size tøj fra adidas giver dig kant og tilfører din stil noget ekstra. Vores trendsættende tøj i store størrelser er til dig, der vil fremhæve din person og fortælle historien, om et selvsikkert, kvalitetsbevidst og aktivt menneske. Én der tør og ikke holder sig tilbage. Livets mange udfordringer kan bare komme an. Du er klar og klædt på til lidt af hvert. 

Tøj i store størrelser til dagligdagens aktiviteter 

Dagligdagen er fuld af aktiviteter. Med tøj i store størrelser fra adidas får du dele, der dur til langt de fleste anledninger. Løstsiddende shorts og fugtabsorberende T-shirts til de ugentlige besøg i fitnesscentret, hvor fokus er på cardio og styrketræning. En blød hættetrøje at trække over hovedet, til når træningen er forbi, og turen går hjemad. Fleksible tights, der er som en naturlig forlængelse af kroppen, og øger din bevægelsesfrihed på løbeture og lange gåture i naturen. Joggingbukser med perfekt pasform og justerbar talje til en afslappet dag i hjemmet. Bliv rustet til hverdagen med det store udvalg af tøj i plus size fra adidas.