alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Plus size T-shirts

 
[89]
Kvinder Originals Sort Adicolor Classics Long Sleeve Plus Size trøjeKvinder Originals Sort Adicolor Classics Long Sleeve Plus Size trøje

Adicolor Classics Long Sleeve Plus Size trøje

Kvinder Originals

Fås i: plus size

1 / 2
Side:af 2

Plus size T-shirts med mærkbar komfort

Livet er fuld af oplevelser og udfordringer. Bliv klar til at møde dem alle med komfortable plus size T-shirts i et væld af farver og designs. Til de modebevidste med smukke kurver og former tilbyder adidas et stort udvalg af curvy T-shirts i store størrelser. Look og funktionalitet er i højsædet. AEROREADY er teknologien, der lader din hud ånde ved at absorbere fugt, mens Better Cotton-initiativet giver dig kvalitetsbomuld dyrket i overensstemmelse med høje etiske standarder. Vi værner om den globale bomuldsdyrkning, så du kan shoppe plus size T-shirts med god samvittighed. Innovative detaljer og designs bringer det unikke frem i dig.

En plus size T-shirt til aktiv kvalitetstid

Det er tid til at få pulsen op. Tid til at øge din krops velvære og få fornyet energi i en travl og hektisk hverdag. Den ugentlige træning er din mulighed for at pleje dig selv og glemme verden omkring dig for en stund. Du brænder for din træning. Passion og beslutsomhed er nøgleord. Intet er overladt til tilfældighederne. Heller ikke dit outfit. De mange curvy T-shirts i store størrelser er skabt til din krop. Gode snit giver perfekt pasform, mens let og fugtabsorberende stof får dig til at føle dig tilpas under træningen. Intet der tynger eller klistrer til huden. Intet der distraherer. Kun velvære. Din personlige kvalitetstid er dyrebar. Få det bedste ud af den. 

Bring nyt liv til din garderobe med curvy T-shirts i store størrelser

Overdele er basis for enhver garderobe. Den rette curvy T-shirt har evnen til at løfte dine hverdagsjeans til nye dimensioner og tilføre kant til dit look. Du udstråler vilje og mod og holder dig ikke tilbage. Trendsættende farver, klassiske 3-Stripes og gode udskæringer ved hals og arme er udgangspunktet for de mange curvy T-shirts i store størrelser fra adidas. Pust nyt liv i dine favoritjeans med en lækker overdel og forlad hjemmet med fornyet selvtillid.