alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Plus size shorts

 
[10]

Fri bevægelighed til dine ben i plus size shorts

Motion bidrager til sundhed og kan dyrkes i alle afskygninger med adidas. Alder, kropsform eller position - vi nedbryder alle barrierer og kickstarter din dag i det rette look! Har du sat et nyt mål om at blive mere fit, så sørger plus size shorts for komfort under træning. Det er en specialkategori til folk i de højere vægtklasser. Det er aldrig for sent at komme i gang med at dyrke sport. Takket være sortimentet med plus size shorts kan du trække i et par velsiddende korte bukser med plads til fri bevægelighed. Aldrig har det været mere motiverende at være aktiv for folk i plus size-segmentet! Høj eller lav intensitet, inde eller ude. Sport kender ingen vægtgrænser og med shorts i store størrelser kan kraftige folk også få pulsen op med komfort. Alt sammen pakket ind i åndbart polyester i kraft af den veludviklede AEROREADY teknologi.

Masser af action i shorts, der rummer din krop optimalt

Vær stolt af din krop og hyld den i et par plus size shorts fra adidas! Det er korte bukser, som er syet til folk med former. Der er maksimalt fokus på tekstiler og detaljer, så du kan bevæge dig med komfort både ude og inde. Svedtransporterende og elastiske stoffer, justerbar snøre og slidser i siderne er blot nogle af de ting, der ofte kendetegner mange af shortsene. En rask gåtur i parken, sightseeing eller solbadning – de fleksible shorts kan bruges til det hele. Står den på løb eller fitnesstræning, så er plus size shorts også det rette valg. Hverdag eller sport – korte bukser i store størrelser klæder dig atletisk og moderigtigt på. Tunge vægte, sprint, squats eller hvad du ynder at bruge kroppen til. Shorts i store størrelser er lig med pasform, fleksibilitet og komfort, så du kan vedligeholde kroppen i underdele skabt til formålene. Genanvendelighed er også en del af filosofien hos adidas, så du kan vise ekstra omtanke for miljøet, når du er aktiv.