alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Bluser i store størrelser

 
[10]

Bluser i store størrelser der sidder godt på din overkrop

Bluser i store størrelser fra adidas er lækre allround bluser, som du vil få megen glæde af. Uanset om du træner og får pulsen op eller hænger ud derhjemme og slapper af, bidrager hoodies i store størrelser med komfort. En frisk gåtur i skoven, hygge og afslapning i byen, strandture, festivaler, sport og generel hverdagsbrug. Der er ingen begrænsning for hvor og hvornår du kan bruge en af de velsiddende bluser i store størrelser. De er ganske enkelt fast inventar i garderoben. Trøjerne er ofte fremstillet med sweatshirtstof i form af isoli, der sørger for en blød bagside. Derfor mærkes komforten også direkte på huden, hvad enten du bærer den udenover en sports-bh eller en T-shirt.

Et afslappet og sporty look året rundt

Det helt store kendetegn ved bluser i store størrelser er naturligvis selve hætten. Den gør designet fleksibelt, da du kan holde ørerne varme i blæst og kulde. I danske omgivelser er en hættetrøje uundværlig, da den passer perfekt til omskifteligt vejr. Husk blot en regnjakke, hvis der skulle komme en byge. Kængurulommer er et andet klassisk kendetegn. Lommerne bidrager med et sporty og hyggeligt look samtidig med, at du kan varme hænderne. Det største kendetegn over dem alle er naturligvis, når trøjerne er forsynet med et logo fra adidas.

Dit faste træningstøj

Opvarmning, træning eller afslapning. Hoodies i store størrelser kan det hele. Det komfortable stof sørger for behagelig kropsdækning både før, under og efter sport. En ekstra bonus – som så ofte ved plus size kollektionerne – er de genanvendte polyestermaterialer, som er en del af Better Cotton-samarbejdet. Det går ud på at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Der er tænkt på resurser og miljø, så det bliver en ekstra god følelse at bruge trøjerne. Shorts, leggings, joggingbukser eller endda et par jeans – hættetrøjer ser cool ud til det hele. Og det allervigtigste er, at de får dig til at føle dig godt tilpas takket være pasform, materialevalg og atletiske snit.