alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Plus size bukser

 
[45]

Gode stænger i plus size bukser

Hos adidas behøver man ikke at lide for skønheden. Komforten er nemlig i højsædet i udvalget med bukser i plus size. Her får større folk deres helt egne kollektioner med perfekt plads til ben og bagdel. Det kan godt være du må svede for skønheden, men hvad gør det, når et par bukser i plus size fører dig komfortabelt gennem træningen. Bukserne er yderst moderigtige med streetsmarte detaljer, som nedbryder grænsen mellem sport, arbejde og fritid. Du behøver ikke at løbe en maraton for at få glæde af bukser i store størrelser. De optimale pasformer egner sig lige så godt til hverdagens ærinder. Blødt bomuld kombineret med genanvendt polyester sørger for blødhed mod huden, når du sjipper, går tur eller slapper af.

Plus size bukser – følger dig i tykt og tyndt!

Bukser i store størrelser sørger for velbefindende både ude og hjemme. Træn løs derhjemme til yoga og dans, eller giv den gas i træningscenteret og til konkurrencer. De innovative materialer er skabt til at gøre din træning bekvem. Fugtabsorberende stof kombineret med elastiske elementer sikrer et behageligt klima samt komfort om benene. Den store fordel ved bukser i store størrelser er, at de er multifunktionelle. Brug dem, når pulsen skal op, da materialerne kan modstå fugt og sved. Eller smut i dem som hyggebukser i selskab med andet loungewear fra adidas.

Mode og funktion forenet i store bukser

Iklædt bukser i plus size kan du indtage parker, træningscentre, skoler eller sofaen på casual og trendy vis. De sporty allroundbukser er designet i de helt rette farver og snit. Ikke mindst med masser af plads til fri bevægelse, så du kan sparke, hoppe, sjippe og løbe med fuld fleksibilitet. Bukserne sidder ikke blot godt – de er også nemme at komme ud af. Trykknapper og elastiske taljer med snøre gør det desuden let at justere bukserne til en individuel pasform.